naar inhoud

Nieuws : Begraafplaatsbeheer

 • Ontruimingswerken Hoek van start op 1 maart 2017

  Begraafplaats Hoek ma 20 feb
  In maart begint een aannemer met de geplande ontruimingswerken op de begraafplaats Hoek. De werken starten in principe op woensdag 1 maart en nemen twee tot drie weken in beslag.
 • Wedstrijd kunstwerk Essen-Hoek

  Wedstrijd beeldhouwwerk do 2 feb
  Het gemeentebestuur schrijft een wedstrijd uit voor een kunstwerk in het centrum van Essen-Hoek. Bij de heraanleg van de begraafplaats komt op de hoek van de Verbindingsstraat en de Moerkantsebaan een plekje vrij.
 • Essen-Hoek krijgt modern begraafpark

  Afscheidspaviljoen slide do 15 dec
  Vanaf begin 2017 wordt de begraafplaats van Essen-Hoek stapsgewijs omgevormd naar een groen en hedendaags begraafpark. De herinrichting maakt nieuwe vormen van begraving mogelijk, zoals composteerbare urnen. Er komt ook een gedenksteen en een modern afscheidspaviljoen.
 • Begraafplaatsen van Centrum en Wildert krijgen afscheidspaviljoen

  Afscheidpaviljoen do 27 okt
  De gemeente diende de bouwaanvraag in voor de realisatie van een afscheidspaviljoen op de begraafplaatsen van Centrum en Wildert. De bouw van een paviljoen kadert in de stapsgewijze omvorming van de begraafplaatsen naar groene begraafparken.
 • Zet je chrysanten en andere planten op de grafsteen in begraafplaatsen centrum en Wildert

  chrysant do 29 sep
  De gemeente vraagt om in te toekomst en vooral tijdens Allerheiligen, planten niet langer rond maar op de grafzerk te plaatsen. Zo kunnen we de paden beter onderhouden.
1-5 Van 5