naar inhoud

Spellenvereniging Dobbeltoren

Spellenclub 'De Dobbeltoren' komt elke dinsdag van 20.00 tot 0.00 uur bijeen op de bovenverdieping van het gebouw aan de Sint-Jansstraat 105 in Wildert.

De club is gegroeid uit een groepje collega’s/vrienden die regelmatig bijeenkwamen rond de keukentafel. Zij waren al lang op zoek naar een vaste locatie en vonden deze in juni 2011.

Sindsdien komt de club elke dinsdag bijeen en proberen we actief nieuwe mensen aan te trekken.

De spelers van De Dobbeltoren vormen een gevarieerde groep. Sommigen spelen al jaren, anderen hebben nog maar net de rijkdom aan spellen ontdekt. Sommigen spelen graag de zgn. 'Eurogames', anderen spelen liever thematische spellen met een hogere geluksfactor. Sommigen spelen graag abstracte spelen en sommigen houden van wat afwisseling en willen alles wel eens uitproberen. Maar, één ding hebben we allen gemeen: we houden van spelen en plezier maken!

Wij voorzien elke spelavond een groot aantal spellen waaruit de spelers dan hun keuze kunnen maken. Wil je zelf een spel meebrengen? Geen probleem, wij zijn steeds bereid iets nieuws te leren kennen of iets aan te leren.

 

Contactgegevens

website
https://forumfederatie.be/essen.html

Contact

naam
Vincent Luijer
adres
Steenovenstraat 22910 Essen
e-mail
vincent.luijer@gmail.com