naar inhoud

VDAB-kantoor en Wijk-werken

VDAB-kantoor Kapellen

In een VDAB-kantoor kan je terecht voor info en persoonlijk advies over werk en opleiding. Je vindt er alle organisaties die je helpen in je zoektocht naar werk. Samen onder één dak. Dat is makkelijk, want zo is er nog maar één adres voor al je vragen en spaar je tijd en verplaatsingen. Bovendien werken de aanwezige organisaties nauw samen om je sneller aan een job te helpen.  

Het dichtstbijzijnde kantoor is:

VDAB Kapellen
Hoevensebaan 6/14
2950 Kapellen
Tel. 03 660 12 20
Fax 03 660 12 29

Contactgegevens

Openingsuren:
Die vind je terug op de website van de VDAB.

Je kan spontaan langskomen in de werkwinkel tijdens de openingsuren.

 

Wijk-werken (voormalig PWA)

Contactgegevens:
 


Ben je werkzoekende?

Heb je moeilijkheden waardoor je op dit moment niet minstens halftijds aan de slag kan? Ben je wel gemotiveerd om de stap naar werken te verkleinen door kleine opdrachten uit te voeren? Met wijkwerken blijf je werkzoekend maar kan je max. 15u/week extra bijverdienen en werken.

Op zoek naar een helpende hand?

 
Met wijk-werken kan je het gras laten afrijden bij jou thuis, kinderopvang vragen, busbegeleiding van en naar je school vragen. Met wijk-werken kan dat allemaal. Ben je op zoek naar een parkingwachter of logistieke hulp bij events, doe dan beroep op een wijkwerker. Bij je registratie op vdab.be/wijkwerken krijg je een overzicht van alle activiteiten die mogelijk zijn in Essen.