naar inhoud

Uit in Essen

 • Grote Garageverkoop

  op za 24 aug

  We (= familie Bevers) gaan kleiner wonen en verkopen een leven van spullen en voorwerpen. Meubels, decoratie, Lego, playmobil, parasols, tuindecoratie, parasols, potten, keukenspullen, boeken,... Van 10 uur tot 17 uur.

 • Z!T (Zomer in Tatteljee) - Café Rakkewiet

  op za 24 aug

  vanaf 15 h : KIDS ROMMELMARKTJE - CIRCUSWORKSHOP , kinderanimatie, workshops, muziek, zomerbistro en om 21h30 openluchtfilm ism. Kobie (zie website)

 • Creatieve Markt - Studio Ambacht

  op zo 25 aug

  Heb jij een passie voor een materiaal of een techniek én wil je dit graag aan een groter publiek tonen? Reserveer dan snel een plaats op de markt van Studio Ambacht. Deelname is gratis. Stuur een foto van jouw werk naar info@karrenmuseum.be. Wij spelen je vervolgens alle informatie over het concept van dit evenement door.

 • rommelmarkt wildert west

  op zo 1 sep

  Gezellige rommelmarkt in wildert In de straten rooiendamlaan, groenlaan, kleiputtelaan,... Kom zeker eens een kijkje nemen!

 • Grote rommelmarkt

  op zo 8 sep
 • Puur Lokaal

  op zo 8 sep

  Eerste 'Puur Lokaal' in centrum van Essen Een marktje met biologische, eerlijke en streekeigen producten op het Heuvelplein. Zot van korte keten? Neem dan deel aan Puur Lokaal. Verkoop je iets dat op onze markt past, meld je dan aan via dit online formulier: https://goo.gl/forms/rmHv3cgrqj7N0G6F3 Denk aan biologische en lokale groenten en fruit, honing, eigengemaakte confituur, eitjes, ...

 • Rommelmarkt op Essen Hoek

  op zo 8 sep

  Na het succes van vorige jaren, organiseert de werkgroep 'Markten Hoek' wederom een rommelmarkt op Hoek en wel op zondag 8 september 2019. De markt zal plaatsvinden in de omgeving van de kerk: Moerkantsebaan, Bergsebaan en jongensschooltje. Van 8.00 tot 16.00 uur mag u uw spullen tentoonstellen of rond komen struinen op zoek naar allerlei leuke spulletjes. Heeft u nog (oude) spullen die u ...

 • Rommel- en antiekveiling De Verenigde Statievrienden vzw

  op zo 20 okt

  Bij deze veiling worden 150 loten rommel en antiek per opbod verkocht. Om 13.30u openen de deuren en kunnen alle items bekeken worden. Om 14.00u start de veiling o.l.v. veilingmeester Leo Ribbens.

 • Winterfeest

  op zo 15 dec

  Het museum baadt tijdens de kerstperiode in een magische sfeer, die je hart weet te verwarmen. Verwacht je ook dit jaar weer aan knisperende vuurkorven, talrijke lichtjes en kraampjes waar je nog lastminute originele geschenken kan kopen. Met een warme glühwein of chocolademelk in de hand ben je trouwens instant het koude weer vergeten.

 • Winter Wonderland!

  op vr 20 dec

  Welkom op onze sfeermarkt voor een lekker hapje of een drankje. Het ideale moment om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen!

 • Rommel- en antiekveiling De Verenigde Statievrienden vzw

  op zo 9 feb

  Bij deze veiling worden 150 loten rommel en antiek per opbod verkocht. Om 13.30u openen de deuren en kunnen alle items bekeken worden. Om 14.00u start de veiling o.l.v. veilingmeester Leo Ribbens.

1-11 Van 11