naar inhoud

Nieuws : Bekendmakingen

 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Elf-Novemberstraat 11

  vr 13 jul
  Daniël Boeve heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het rooien van 2 bomen. De aanvraag heeft als adres Elf-Novemberstraat 11, kadastraal gekend als Essen, afdeling 2 sectie C nr. 557P.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Nollekensstraat 14

  vr 13 jul
  De heer Erik Alfons Kustermans heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over rooien van een boom. De aanvraag heeft als adres Nollekensstraat 14, kadastraal gekend als Essen, afdeling 1 sectie A nr. 252S
 • Bekendmaking - weigering omgevingsvergunning Sint-Jansstraat

  vr 13 jul
  Erna Jouchoms heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het bouwen van een meergezinswoning. De aanvraag heeft als adres , kadastraal gekend als Sint-Jansstraat zn, afdeling 2 sectie C nr. 558L.
 • Bekendmaking - openbaar onderzoek omgevingsvergunning Verbindinggstraat

  ma 9 jul
  NELEN LV heeft een aanvraag ingediend voor de exploitatie van een grondwaterwinning. De aanvraag heeft als adres Verbindingsstraat z.n. kadastraal gekend als , afdeling 3 sectie A nr. 363L.
 • Bekendmaking - openbaar onderzoek omgevingsvergunning Scham 74-76

  za 7 jul
  De heer Koen Boden heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het regulariseren / verbouwen van een woning en functiewijziging van loods voor landbouwmachines naar loods met boxen en rijpiste voor paarden.
 • Bekendmaking - openbaar onderzoek omgevingsvergunning Grensstraat 12

  vr 6 jul
  Turnhal Essen vzw heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen en de exploitatie van een of meerdere ingedeelde inrichtingen of activiteiten. Kort omschreven, gaat het over het bouwen van een sporthal. De aanvraag heeft als adres Grensstraat 12 te 2910 Essen.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Antwerpsesteenweg 54

  do 5 jul
  Luc Henri Willemsen heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het plaatsen van een omheining. De aanvraag heeft als adres Antwerpsesteenweg 54, kadastraal gekend als Essen, afdeling 2 sectie C nr. 660S.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Nolsebaan 157

  do 5 jul
  Annoek Salden en Willem Somers hebben een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen en de exploitatie van een of meerdere ingedeelde inrichtingen of activiteiten. Kort omschreven gaat het over het bouwen van een eengezinswoning. De aanvraag heeft als adres Nolsebaan 157.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Spechtendreef 11

  do 5 jul
  Manon De Groof heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over de functiewijziging van weekendwoning naar woning + uitbreiding woning. De aanvraag heeft als adres Spechtendreef 11, kadastraal gekend als Essen, afdeling 2 sectie D nr. 531L39.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Collegelaan 39

  di 3 jul
  De heer Stan Nelen heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het bouwen van een woning. De aanvraag heeft als adres Collegelaan 39, kadastraal gekend als Essen, afdeling 2 sectie D nr. 760M.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Kalmthoutsesteenweg 129

  di 3 jul
  Jonas Konings en Elke Wouters hebben een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het bouwen van een eengezinswoning. De aanvraag heeft als adres Kalmthoutsesteenweg 129 te 2910 Essen en is kadastraal gekend als afdeling 2 sectie C nr. 531/R (deel).
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Melkerijstraat 29

  ma 2 jul
  Ramona Sweers heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het uitbreiden van een eengezinswoning. De aanvraag heeft als adres Melkerijstraat 29, kadastraal gekend als Essen, afdeling 1 sectie A nr. 188G3
 • Tijdelijke politiereglementen juli 2018

  zo 1 jul
  Door het schepencollege werd besloten volgende tijdelijke politiereglementen af te kondigen voor de manifestaties:
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Bergsebaan 5

  wo 27 jun
  Cindy Bové heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het bouwen van een dakkapel. De aanvraag heeft als adres Bergsebaan 5, kadastraal gekend als Essen, afdeling 3 sectie A nr. 182L.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Schriek 6

  wo 27 jun
  Katrien Tobac heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het regulariseren van een vrijstaande eengezinswoning. De aanvraag heeft als adres Schriek 6, kadastraal gekend als Essen, afdeling 1 sectie B nr. 579C
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Huybergsebaan 264

  do 21 jun
  De heer Maurice Van Loon heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het rooien van een bomenrij. De aanvraag heeft als adres Huybergsebaan 264, kadastraal gekend als Essen, afdeling 3 sectie A nr. 241G
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Elf-Novemberstraat 1

  wo 20 jun
  De heer Aloisius Willemsen heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het rooien van 25-tal dennen en 1 populier. De aanvraag heeft als adres Elf-Novemberstraat 1, kadastraal gekend als Essen, afdeling 2 sectie C nr. 544N2.
 • Bekendmaking - openbaar onderzoek omgevingsvergunning Hornick 12

  di 19 jun
  De heer Dirk Theuns heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven, gaat het over het herverdelen van een tweewoonsthoeve. De aanvraag heeft als adres Hornick 12 te 2910 Essen en is kadastraal gekend als afdeling 1 sectie A nr. 1088/W.
 • Bekendmaking - openbaar onderzoek omgevingsvergunning Kievitstraat 15

  di 19 jun
  De heer François Stolk heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het verbouwen en regulariseren van een woning. De aanvraag heeft als adres Kievitstraat 15, kadastraal gekend als Essen, afdeling 1 sectie A nr. 1190D4.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Beliestraat 137

  ma 18 jun
  De heer Stephan Van Oorschot diende een aanvraag in voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het verbouwen van een woning en het bouwen van een nieuwe garage. De aanvraag heeft als adres Beliestraat 137, kadastraal gekend als Essen, afdeling 2, sectie C, nrs. 61S2 en 61T2.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Bosbessenlaan 13

  ma 18 jun
  Arnoldus Felix van Kleef diende een aanvraag in voor het aanbouwen van een berging en functiewijziging van weekendwoning naar woning. De aanvraag heeft als adres Bosbessenlaan 13, kadastraal gekend als Essen, afdeling 2 sectie D nr. 765M3.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Moerkantsebaan 186

  ma 18 jun
  Dave Druyts heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het bouwen van een tuinhuis. De aanvraag heeft als adres Moerkantsebaan 186, kadastraal gekend als afdeling 1 sectie E nr. 166/5 R.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Postbaan 64

  ma 18 jun
  De heer Marc Loos heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over wijziging aan project in uitvoering. De aanvraag heeft als adres Postbaan 64, kadastraal gekend als, afdeling 1 sectie B nr. 591K.
 • Bekendmaking - beslissing omgevingsvergunning Spijker 79

  ma 18 jun
  Nina De Caigny heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over het plaatsen van vlaggenmasten. De aanvraag heeft als adres Spijker 79, kadastraal gekend als Essen, afdeling 1 sectie B nr. 482Z
 • Bekendmaking - openbaar onderzoek omgevingsvergunning Kloosterstraat 34

  ma 18 jun
  ANNEMIE HEENE heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen. Kort omschreven gaat het over bouwen van een garage. De aanvraag heeft als adres Kloosterstraat 34 kadastraal gekend als , afdeling 1 sectie A nr. 27M4 en 27N4.
 • Openbaar onderzoek - inventaris bouwkundig erfgoed

  erfgoed vlaanderen wo 16 mei
  Waardevolle gebouwen die het karakter van de gemeente mee bepalen worden door de Vlaamse Overheid opgenomen in de inventaris bouwkundig erfgoed, te raadplegen op de website: inventaris.onroerenderfgoed.be.
1-26 Van 26