naar inhoud

Nieuws : Cultuur

 • Karrenmuseum stelt nieuw programma en website voor

  Karrenmuseum - foto: Isis Sturtewagen vr 29 mrt
  Op 29 maart opent het Karrenmuseum opnieuw de deuren, met een interessante mix aan evenementen, workshops en infosessies op het programma. De huisstijl werd opgefrist en de website vernieuwd.
 • Eerste kleureneditie van De Spycker beschikbaar op paasmaandag

  beenhouwersfamilie Geers ma 25 mrt
  Dit voorjaar rolt de 76ste uitgave van het heemkundig jaarboek De Spycker van de persen. Voor het eerst verschijnt het boek volledig in kleur - maar aan dezelfde prijs - op 600 exemplaren. Op paasmaandag kan je in het gemeentehuis een splinternieuw exemplaar bemachtigen.
 • Word een FairTradeStraat en win een tegemoetkoming voor je buurtfeest

  fairtradestraat wo 27 feb
  Plan je in 2019 een gezellig feest of een lekkere barbecue voor je buren? Dan stimuleert het gemeentebestuur je om eerlijke en duurzame, lokale producten te gebruiken.
 • Kiekenhoeve kent concessionaris voor de komende 30 jaar

  concessie kiekenhoeve do 21 feb
  Na 18 jaar liep de concessie voor brasserie-restaurant De Kiekenhoeve af. De gemeente schreef een nieuwe concessie uit en na een grondig onderzoek van de ingediende kandidaturen kwam de De Kiekenhoeve bvba, die ook de afgelopen 18 jaar de concessie uitbaatte, als meest geschikte kandidaat naar voren
 • Neem het Heuvelplein mee in handen!

  veerkrachtige dorpen do 4 okt
  Heb jij ook het gevoel dat het Heuvelplein een opfrisbeurt nodig heeft? Dat het nog meer een plek kan worden voor ontmoeting? Dat er wat meer leven in de brouwerij mag komen? Doe dan mee met het project Veerkrachtige Dorpen, waarbij we toewerken naar een gezamenlijk voorstel voor het Heuvelplein.
1-5 Van 5