naar inhoud

Nieuws : Subsidieloket

  • Koning Boudewijnstichting geeft toelagen voor buurtprojecten

    buurten op den buiten ma 4 mrt
    Wil je de kwaliteit van het leven in je buurt of straat verbeteren? Wil je de contacten tussen de diverse bewoners van je wijk bevorderen? Heb je een concreet en vernieuwend idee voor een project dat je samen met jouw buren op poten wil zetten? Dan kan je tot 5.000 euro ondersteuning krijgen.
  • Word een FairTradeStraat en win een tegemoetkoming voor je buurtfeest

    fairtradestraat wo 27 feb
    Plan je in 2019 een gezellig feest of een lekkere barbecue voor je buren? Dan stimuleert het gemeentebestuur je om eerlijke en duurzame, lokale producten te gebruiken.
  • Gemeente Essen dient SDG Action Award in

    SDG-Goals 2.png vr 1 feb
    De Verenigde Naties wil initiatieven belonen die de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG) op een innovatieve manier in de kijker zetten. Dat doet het door een SDG Action Award uit te reiken.
  • Gemeentebestuur pleit voor premie voor beveiliging tuinhuis

    tuinhuis do 31 jan
    In Essen verschuift de inbraak in woningen vaak naar tuinhuizen. Deze zijn minder goed beveiligd en er staan soms dure fietsen in.
  • Succesvolle resultaten voor stageprogramma in Witzenberg

    stageprogramma witzenberg di 29 jan
    Het Zuid-Afrikaanse Witzenberg en de gemeente Essen werken samen aan het Job Placement Program. Daarbij worden tien kwetsbare Zuid-Afrikaanse jongeren in een lokaal bedrijf of bij het gemeentebestuur van Witzenberg geplaatst om werkervaring op te doen.
  • Geniet in 2019 van energiepremies en fiscale voordelen

    dakisolatie-actie3 ma 21 jan
    In Vlaanderen worden in 2019 diverse stimuli gegeven voor energiebesparende maatregelen in zowel een bestaande woning als in een nieuwbouwwoning.
  • Doe jij mee aan Operatie Proper?

    Mooimakers vr 7 dec
    Jouw school, club of vereniging zet zich al in tegen zwerfvuil, maar je wil graag meer doen? Ben je een leerkracht of vrijwilliger en wil je een groep jongeren engageren voor een propere buurt, maar je weet niet hoe? Dan is er gelukkig Operatie Proper!
  • Ontdek de nieuwe hinderpremie

    Werken Stationsstraat do 29 jun
    Binnenkort is het zover: vanaf 1 juli kunnen handelaars beroep doen op de hinderpremie voor werken die starten na 1 juli. Om hen wat financiƫle ademruimte te geven, kunnen ze binnenkort gebruik maken van deze premie van 2.000 euro.
1-8 Van 8