naar inhoud

Nieuws : Ondernemersloket

 • Reclamewerving voor tweejaarlijkse gemeentegids

  Gemeentegids Essen.jpg wo 4 dec
  De gemeente werkt op dit ogenblik aan een nieuwe uitgave van de gemeentegids. Daarvoor werkt het samen met de firma Publi-touch (Inforegio), die de reclamewerving doet voor de gids.
 • Save the date: jobbeurs op 24 maart 2020

  2014_04 Jobbeurs (11) di 12 nov
  De gemeentebesturen van Essen, Kalmthout en Wuustwezel slaan opnieuw de handen in elkaar voor de organisatie van een regionale jobbeurs. Dit jaar staat de beurs gepland op dinsdag 24 maart 2020 in de Heuvelhal van Essen en dat van 18.00 tot 21.00 uur.
 • Industriezone Rijkmaker breidt uit in 2020

  Fase 2 rijkmaker wo 19 jun
  In 2020 krijgt de industriezone Rijkmaker een forse uitbreiding. De gemeente is volop bezig om de landbouwgronden om te vormen naar industriegronden. Er komen heel wat percelen bij. Goed nieuws dus voor de werkgelegenheid in onze gemeente.
 • Opvolging of overname van uw zaak - Gids voor handelaars

  gids handelaars do 4 okt
  Het Agentschap Innoveren en Ondernemen brengt een gids uit voor handelaars om de opvolging of overname van hun zaak vlot te laten verlopen.
 • Zoek makkelijk werk over de grens

  grens Nederland België di 19 sep
  Werk zoeken doen we in België vaak via interimbureaus in eigen land of via de website van de VDAB. Essen is echter een grensgemeente. Waarom niet over de grens kijken naar ander werk? Of zelfs nog verder?
1-5 Van 5