naar inhoud

Nieuws

 • Ik hou(t) van erfgoed!

  erfgoed boom in de kijker vr 29 sep
  Heb jij een oude boom in je tuin of heb je weet van een mooie, volwassen dreef of houtkant in je buurt? Heb jij oude foto’s of ken je nog verhalen en tradities rond een oude boom, bijzondere dreef of houtwal in Essen?
 • In oktober drie weekends zonder treinen

  NMBS trein vr 29 sep
  2023 staat vol met werken aan de bovenleiding en de spooroverwegen op lijn 12. We herinneren jullie er graag aan dat er tijdens de weekends van 21-22 en 28-29 oktober geen treinen rijden tussen Essen en Antwerpen-Centraal. Raadpleeg steeds de NMBS-app of de routeplanner op www.belgiantrain.be
 • Weekend van de klant!

  weekend van de klant vr 29 sep
  Ook dit jaar worden klanten extra in de bloemetjes gezet tijdens het Weekend van de Klant op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober.
 • Eindejaarsactie 'Liever Lokaal'

  liever lokaal do 28 sep
  De provincie Antwerpen organiseert samen met de gemeente Essen van 9 december 2023 tot en met 14 januari 2024 de eindejaarsactie 'Liever Lokaal'. We zetten dan de lokale handelaar veelvuldig in de kijker.
 • Ontwerpbesluit omgevingsverguning H. Essers Logistics Bergen op Zoom

  do 28 sep
  Op 15 april 2022 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van H. Essers Logistics Services Company Nederland B.V. (hierna: H. Essers).
 • Drie weekends zonder treinen in oktober

  NMBS trein wo 27 sep
  In de weekends van 7 & 8 en 21 & 22 en 28 & 29 oktober zet de NMBS vervangende lijnbussen in richting Antwerpen-Centraal.
1-6 Van 6