naar inhoud

Nieuws : Openbare Infrastructuur

 • Groenlaan één dag afgesloten tussen 8 en 12 juni 2020

  wo 20 mei
  Huisnummer 15 wordt aangesloten op de riolering. Tussen 8 en 12 juni 2020 zal de Groenlaan één dag afgesloten zijn. Er is een omleiding voorzien.
 • Omleiding Bontstraat en Middenstraat van 8 tot en met 12 juni 2020

  omleiding-algemeen-400x250 wo 20 mei
  Tussen maandag 8 juni en vrijdag 12 juni gebeuren er nutswerken in de Bontstraat en de Middenstraat. Voor beide straten is er een omleiding voorzien.
 • Sociale afstand bij Mariaberg dankzij schoolstraat

  schoolstraat kloosterstraat wo 13 mei
  Social distancing aan de schoolpoorten wordt een uitdaging. Daarom vormen de basisschool en de middelbare school Mariaberg, in overleg met de gemeente, vanaf 18 mei een deel van de Kloosterstraat om in een schoolstraat.
 • Kruispunt Achterbroek vanaf 10 februari onderbroken

  kruispunt achterbroek ma 3 feb
  Vanaf maandag 10 februari gaat de laatste fase in van de werken aan het kruispunt van Achterbroek. Daarbij wordt de Roosendaalsebaan vanaf het kruispunt tot en met Darm compleet heraangelegd. Verkeer naar en vanuit Essen volgt vanaf 10 februari een omleiding.
 • De eerste lichtdoorlatende zonnepanelen zijn er

  zonnepanelen douaneloods ma 2 sep
  De eerste 84 van in totaal 450 zonnepanelen zijn geleverd. Het dak van de douaneloods had in het verleden een lichtstraat dat over de hele lengte liep. In 2019 komt de lichtstraat terug maar dan moderner. In de glazen platen zitten zonnecellen verwerkt die het gebouw van energie voorzien.
1-5 Van 5