naar inhoud

Nieuws : Ondernemersloket

 • Regiojobbeurs: save the date!

  jobbeurs do 12 sep
  De volgende regiojobbeurs vindt plaats op 24 maart 2020 van 18.00 tot 21.00 uur in de Heuvelhal van Essen. Bedrijven in en buiten Essen kunnen deze datum alvast noteren in de agenda.
 • Wij hebben jouw hulp en jouw raam nodig!

  spreuken in het straatbeeld do 12 sep
  De gemeente Essen werd genomineerd als warme gemeente. Met een aantal acties willen de komende jaren focussen op het psychisch welzijn van kinderen. Om dat te kunnen, hebben we ramen van handelaars, winkels, horecazaken enzovoort nodig!
 • Nieuw stratenplan in de brievenbus

  stratenplan essen 2019 vr 6 sep
  In september kreeg elke Essenaar een nieuw stratenplan in de bus. De uitgever, de firma Gentle nv uit Heusden-Zolder, deed hiervoor een beroep op Essense adverteerders. Op het stratenplan staan de nieuwste straten, trage wegen en fietspaden.
 • Industriezone Rijkmaker breidt uit in 2020

  Fase 2 rijkmaker wo 19 jun
  In 2020 krijgt de industriezone Rijkmaker een forse uitbreiding. De gemeente is volop bezig om de landbouwgronden om te vormen naar industriegronden. Er komen heel wat percelen bij. Goed nieuws dus voor de werkgelegenheid in onze gemeente.
 • Opvolging of overname van uw zaak - Gids voor handelaars

  gids handelaars do 4 okt
  Het Agentschap Innoveren en Ondernemen brengt een gids uit voor handelaars om de opvolging of overname van hun zaak vlot te laten verlopen.
 • Zoek makkelijk werk over de grens

  grens Nederland België di 19 sep
  Werk zoeken doen we in België vaak via interimbureaus in eigen land of via de website van de VDAB. Essen is echter een grensgemeente. Waarom niet over de grens kijken naar ander werk? Of zelfs nog verder?
1-6 Van 6