naar inhoud

Nieuws : Openbare Infrastructuur

 • Alle berichten
 • Werken voetpad Stationsstraat en Nieuwstraat vanaf 29/02

  20221122 voetpad Nieuwstraat ma 26 feb
  Vanaf 29 februari starten we met de volgende stap in het vernieuwen van de straatverlichting in het kernwinkelgebied. Tijdens de werken geldt er eenrichtingsverkeer en een parkeerverbod in de werfzone. Op 15 maart zouden, als alles goed gaat, de werken voorbij zijn.
 • Nolsebaan opnieuw deels afgesloten door wateroverlast

  Nolsebaan wateroverlast do 22 feb
  Het wegdek van de Nolsebaan is opnieuw zwaar beschadigd door wateroverlast. We hebben de straat tijdelijk afgesloten tussen de Steenovenstraat en Schelpheuvelstraat. We herstellen het wegdek zodra het mogelijk is. Er is een omleiding voorzien langs de Kalmthoutsesteenweg.
 • Openbaar onderzoek collector Nolsebaan-Steenovenstraat

  di 13 feb
  Aquafin, het bedrijf dat in Vlaanderen verantwoordelijk is voor de infrastructuur van de waterzuivering, wil werken uitvoeren aan de collector Nolsebaan-Steenovenstraat. Dit project moet het afvalwater van het woonbos Wildert aansluiten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie.
 • Nieuwe flexhaltes van De Lijn vanaf 6 januari

  Flex_4©Hoppin.jpeg wo 20 dec
  Op 6 januari start de dienstverlening bij de flexhaltes van De Lijn. Op 5 afgelegen locaties kan je dan een flexbus nemen die je naar een halte van De Lijn of een station brengt.
 • Afbraakplannen voor parochiecentrum voorjaar 2024

  IMG_9187 ma 6 nov
  Na een strenge selectieronde mogen Archiles architecten en EBTCA Architecten het nieuwe cultuur- en ontmoetingscentrum van Essen ontwerpen. Samen met een apart bureau voor de theatertechnieken geven ze de zaal een gezicht.
1-5 Van 5