naar inhoud

Nieuws : Communicatie & Onthaal

 • Alle berichten
 • Essen start inwonerspanel op

  inwonerspanel wo 5 feb
  Om de juiste beleidskeuzes te kunnen maken, is het cruciaal dat het bestuur weet wat er zoal leeft in de gemeente. Een goed contact met de burgers is erg belangrijk. Daarom wil Essen de komende jaren extra inzetten op burgerparticipatie.
 • Gemeenteraad van Essen keurt meerjarenplan 2020-2025 goed

  MJP 2020-2025 do 19 dec
  Essen moet ook de komende jaren een moderne, groene, warme én gezonde gemeente blijven. Op sommige vlakken wil het bestuur de lat nog hoger leggen en de troeven van Essen volop uitspelen. Dat is de grote ambitie van het meerjarenplan 2020-2025, dat de gemeenteraad op 18 december 2019 goedkeurde.
 • Promofilm Essen online

  promofilm wo 9 jan
  In 2018 werden er op heel wat plaatsen in Essen beelden geschoten voor een korte promofilm. Het filmpje werd voor de eerste keer getoond op het onthaalmoment van de nieuwe inwoners. Zo kregen ze een voorproefje van onze mooie gemeente.
 • Resultaten bevolkingsbevraging zijn bekend

  enquête 3 do 14 dec
  In september 2017 konden de Essenaren zich in ‘De Grote Enquête’ uitspreken over het gemeentelijke beleid van de toekomst. De algemene vaststelling luidt positief: 3 op de 4 Essenaren geeft aan ‘erg graag’ in de gemeente te wonen.Verkeersveiligheid en ruimtelijke ordening zijn de grootste werkpunten
1-4 Van 4