naar inhoud

Nieuws : Communicatie & Onthaal

 • Alle berichten
 • Gemeente zet in op burgerparticipatie

  participatieavond wo 10 jul
  De komende jaren zet het gemeentebestuur van Essen in op burgerparticipatie: de inwoners nauwer betrekken bij het beleid en ze actief laten meebouwen aan de Essense samenleving van morgen. Hun kennis en ervaring dragen bij tot een groter draagvlak voor de te nemen beslissingen.
 • Nieuw stratenplan op komst

  Stratenplan Essen do 4 jul
  Met de goedkeuring van het bestuur van Essen, bereidt de firma Gentle nv uit Heusden-Zolder een heruitgave van het gemeentelijk stratenplan voor. De uitgever, die het plan gratis verspreidt naar alle adressen in Essen, doet hiervoor opnieuw een beroep op adverteerders.
 • Promofilm Essen online

  promofilm wo 9 jan
  In 2018 werden er op heel wat plaatsen in Essen beelden geschoten voor een korte promofilm. Het filmpje werd voor de eerste keer getoond op het onthaalmoment van de nieuwe inwoners. Zo kregen ze een voorproefje van onze mooie gemeente.
 • Geen papieren goudengids meer? Schrijf je dan uit

  gouden gids wo 24 okt
  FCR Media is de bedeler van de gouden gids. Gebruik je de goudengids niet meer? Schrijf je dan uit.
 • Resultaten bevolkingsbevraging zijn bekend

  enquête 3 do 14 dec
  In september 2017 konden de Essenaren zich in ‘De Grote Enquête’ uitspreken over het gemeentelijke beleid van de toekomst. De algemene vaststelling luidt positief: 3 op de 4 Essenaren geeft aan ‘erg graag’ in de gemeente te wonen.Verkeersveiligheid en ruimtelijke ordening zijn de grootste werkpunten
1-5 Van 5