naar inhoud

Duizendste jongere over de vloer bij TEJO Brasschaat – Schoten en Kalmthout.

In de TEJO-huizen kunnen jongeren van tien tot twintig jaar oud kosteloos en anoniem terecht voor psychotherapeutische gesprekken. Zowel de onthaalmedewerkers als de psychotherapeuten werken op vrijwillige basis.In juni 2020 overschreden we de kaap van duizend jongeren.

Hoewel TEJO het liefst overbodig zou zijn, zijn we ook blij dat er al meer dan duizend jongeren de weg vonden naar onze huizen. Duizend jongeren die we terug in hun kracht konden zetten. Duizend jongeren die hun vragen konden stellen en hun worstelingen konden delen. Duizend jongeren die een luisterend oor en een helpende hand vonden. Dat is niet niks.

Help jij TEJO sterker worden?

Draag je graag je steentje bij? Dat kan op vele manieren. Momenteel zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker die op zaterdag ons team in TEJO Schoten kan komen versterken. Ook naar psychotherapeuten zijn we steeds op zoek voor onze drie huizen. Op de website www.tejo.be vind je onze vrijwilligersprofielen, neem gerust een kijkje. Geef je graag financiële steun? Ook daar zijn we heel blij mee. Samen dragen we zorg voor jongeren.

Meer informatie zoals de openingsuren en contactgegevens van TEJO Brasschaat, Schoten en Kalmthout vind je terug op www.tejo.be. Voor meer informatie over de vrijwilligersvacatures kan je terecht bij Katrien Van den Bosch, coördinator TEJO Brasschaat - Schoten - Kalmthout via katrien.vandenbosch@tejo.be of 0471 590 695. 

06 juli ’20 (ma)
Nieuwsoverzicht