naar inhoud

Word gemeenteleverancier en krijg de gemeente als klant!

Heb je een zaak in Essen en wil je in opdracht van de gemeente Essen werken? Stel je dan kandidaat als gemeenteleverancier. Essen wil zo nieuwe samenwerkingen mogelijk maken en iedereen de kans bieden mee te bouwen aan onze fijne gemeente.

Via deze service wil het gemeentebestuur lokaal talent en (kleinere) Essense ondernemers de kans bieden om bij het gemeentebestuur te leveren. Of het nu om drukwerk, kleinere werken of één van de vele ontelbare andere opdrachten gaat. Jaarlijks doet de gemeente Essen beroep op de kennis en hulp van externe firma’s voor de realisatie van tal van diensten. Let wel, de wetgeving op vlak van overheidsopdrachten blijft uiteraard van kracht.


Hoe werkt het?

Bezorg ons via ondernemen@essen.be de volledige contactgegevens van je zaak (naam, adres zaak, zaakvoerder, btw-nummer) en een overzicht van de diensten en/of producten die je aan het gemeentebestuur kan aanbieden.

Een registratie als gemeenteleverancier is geen garantie op een opdracht. Toch is de kans dat we je contacteren heel reëel.

06 juni ’20 (za)
Nieuwsoverzicht