naar inhoud

Aan de slag tijdens coronacrisis | help VDAB vacatures invullen

De coronacrisis heeft heel wat invloed op land- en tuinbouwers. Er zijn handen tekort bij het planten, oogsten en sorteren. Ook op de veilingen is extra hulp welkom.

Spring tijdelijk in en help onze land- en tuinbouwers uit de nood. Zo komt de voedselvoorziening niet in het gedrang, doe je extra ervaring op en verdien je een centje bij. 

Heb je als werkgever in de land- of tuinbouw of als fruit- of groenteveiling nood aan extra handen? Meld je vacature met #COVID19 en vind snel geschikte medewerkers. 

De bevoegde overheden hebben extra mogelijkheden geopend: een verlenging van het maximum aantal toegelaten dagen seizoensarbeid, combinatie van tijdelijke werkloosheid, brugpensioen en personen in tijdskrediet of loopbaanonderbreking met activiteit in land- en tuinbouw (met behoud van 75% van hun daguitkering), studentenjobs zonder impact op jaarlijks quotum toegelaten uren...

Meer info? 

www.helpdeoogst.be van de VDAB en 

https://lv.vlaanderen.be/nl/nieuws/corona-maatregelen-en-veelgestelde-vragen-voor-landbouw-tuinbouw-en-zeevisserijHeb je goede ideeën om de lokale economie te ondersteunen, laat het ons zeker weten via ondernemen@essen.be  

Kijk voor meest recente info op www.essen.be/coronavirus.

15 april ’20 (wo)
Nieuwsoverzicht
aardbeiplukster

Contact

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 36
e-mail
ondernemen@essen.be