naar inhoud

Gemeente zet ook buurtinfobrieven in om bevolking te informeren

Op woensdag 18 en donderdag 19 maart krijgen alle Essenaren een brief van de gemeente in de bus met informatie over het coronavirus. Zo willen we ook mensen informeren die niet mee zijn met de digitale kanalen.

Het nadeel van de brieven is dat er tussen het schrijven van de tekst en het verdelen van de brief enkele dagen tijd zit. Daardoor is het mogelijk dat sommige informatie niet meer juist is. Zo staat er in de brief dat het recyclagepark nog open is. Ondertussen is dat niet meer het geval. Het gemeentehuis is nog wel geopend, maar er is nu een minimale dienstverlening. Klik hier voor meer informatie over de minimale dienstverlening.

Geen Essen Info in april

Het gemeentelijk magazine Essen Info zal in april niet verschijnen. De tijd tussen het schrijven van de artikels en het verschijnen van het blad is te groot. Er zou te veel foute informatie in staan. Bovendien is de kans groot dat de maatregelen langer duren dan 5 april waardoor heel wat activiteiten zullen worden geannuleerd. Daarom kiezen we ervoor om regelmatig een nieuwsbrief te versturen naar heel de bevolking met zo recent mogelijke informatie.

Hartelijk dank voor jullie begrip.

We raden zoveel mogelijk aan om de officiële kanalen te gebruiken:

www.info-coronavirus.be en www.essen.be/coronavirus

18 maart ’20 (wo)
Nieuwsoverzicht
brievenbus

Communicatie & Onthaal

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 30
e-mail
info@essen.be