naar inhoud

Gezocht (m/v/x): assistent publiekswerking Karrenmuseum

Als assistent publiekswerking sta je in voor de praktische organisatie van publieksactiviteiten in het museum. Je bewaakt de planning, neemt contact op met deelnemers, vrijwilligers en leveranciers en zorgt voor een vlot verloop van de activiteiten

Binnen de dagelijkse werking van het museum ontvang en registreer je bezoekers en verzorg je het telefonisch onthaal.

Organisatie

Het Karrenmuseum is een erkend regionaal museum, gelegen in het groene noorden van de provincie Antwerpen. Het museum vertelt aan de hand van meer dan 300 voertuigen de geschiedenis van het ongemotoriseerde transport. Tevens zet het museum in op het borgen van het ambacht van de wagenmaker, de smid, de touwslager en de zadelmaker. Vanuit de thema’s duurzaamheid en hedendaags vakmanschap organiseert het museum tal van activiteiten, infosessies en workshops.

Functieomschrijving

Als assistent publiekswerking sta je in voor de praktische organisatie van publieksactiviteiten in het museum. Je bewaakt de planning, neemt contact op met deelnemers, vrijwilligers en leveranciers en zorgt voor een vlot verloop van de activiteiten. Binnen de dagelijkse werking van het museum ontvang en registreer je bezoekers en verzorg je het telefonisch onthaal.  

Wat verwachten we van je?

  • Je bent sociaal, creatief en klantvriendelijk.
  • Je bent praktisch ingesteld en kan doelgericht werken.
  • Je bent bereid om soms op avonden of tijdens het weekend te werken.
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je kent vlot je weg in Word en Excel

Profiel

Je hebt minimaal een Bachelordiploma of een gelijkwaardige kwalificatie. Je bent vertrouwd met publiekswerking en hebt interesse in de werking van een museum. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je werkt graag samen met vrijwilligers en hebt oog voor detail. Je steekt graag de handen uit de mouwen en kan planmatig werken.

Aanbod

  • een boeiende en gevarieerde job in een dynamische culturele organisatie
  • een contract van een jaar, voltijds
  • Verloning volgens barema’s van PC 329.01.

Solliciteren

Contactpersoon: Pieter Verhoeven, directeur

Solliciteren kan je door een motivatiebrief en cv te bezorgen aan pieter.verhoeven@karrenmuseum.be, uiterlijk op 30 mei 2019. Op basis van een screening van CV en motivatiebrief word je uitgenodigd voor een gesprek.

17 mei ’19 (vr)
Nieuwsoverzicht