naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nominaties Gouden (k)Ei 2019

Elk jaar reikt de Jeugdraad van Essen Het Gouden Ei uit. Dit is een symbolische prijs voor een persoon, beweging of groep mensen die zich in de loop van het laatste jaar verdienstelijk heeft gemaakt op het vlak van het bredere jeugdbeleid of het jeugdwerkbeleid. Ziehier de nominaties voor 2019!

Jokke Hennekam

Jokke wordt genomineerd voor haar niet aflatende enthousiaste inzet voor tal van projecten (Niemandsland, Klapstop, Badstop...) voor de gemeenschap van Essen en haar eeuwig positivisme, ook als het niet simpel was om mee te besturen. Zij heeft oog voor de jeugd van Essen, als oud café-uitbaatster en -ganger en een hart voor de creatieve jonge mens. Bedankt, Jokke!

Eggy Smet

Eggy gaat niet langer mee op Italiëreis met Sint-Jozef, maar verblijdt nog menig volleybalploeg met zijn fluitkunsten! Bedankt Eggy om al die generaties scholieren het prachtige Italië te leren kennen. Geniet van je pensioen!

Laura Vroegrijk, Winand Van den Bergh en Kasper De Kuyper

Deze oud-leiding van scouts Heikant wordt genomineerd voor hun jarenlange inzet die ze toonden voor de kinderen en jeugd van Heikant en omstreken.

Seger Neelen

Seger wordt genomineerd door de jongens van Chiro Horendonk omdat zij zich geen betere volwassenenbegeleider kunnen voorstellen.

Lieve Claessens en Linda Repriels

Deze twee dames vormen de kookploeg van het Jeugd Rode Kruis in Essen. Ze bereiden al 7 à 8 jaar al het lekker eten voor hen op kamp. Ze zijn super betrokken bij de kinderen en zijn de jury bij verschillende spelen. Dit jaar gaan ze voor de laatste keer mee op kamp als kookploeg. Daarom verdienen zij het Gouden Ei.

Lieve en Carlo Van Hassel

Lieve en Carlo zijn 10 jaar de volwassenenbegeleiders voor de Chiromeisjes van Horendonk geweest. Ze hebben zich altijd met erg veel enthousiasme ingezet. 

De kern van Chiro O.L.V. en Scouts Essen-Centrum

Deze mensen verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden, omdat zij de verhuur van de lokalen regelen, de klusjes aan het lokaal doen en het terrein onderhouden.

Julia Peeters

In maart hebben we afscheid moeten nemen van Julia Peeters. Julia van café Onder den Toren heeft jarenlang een warme uitvalsbasis geboden voor tal van jeugd. Haar café was bovendien een vaste stek voor de soep en chocomelkbedeling, voor jongerenkoor Accent en voor Scouts Essen-Centrum. Julia was meer dan een cafébazin. Ze stond altijd klaar voor een warme babbel en was voor sommigen een echte mama. Bedankt Julia! Het ga je goed.

Gert Raeymaekers

Chiro Happy Dorp kan altijd rekenen op de hulp van Gert. Hij staat steeds paraat met raad en daad bij deze jeugdbeweging.

26 april ’19 (vr)
Nieuwsoverzicht
gouden ei

Jeugd

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 56
e-mail
jeugd@essen.be