naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bib van Essen zoekt vrijwilligers

Ben je verzot op boeken? Begint het te kriebelen bij de gedachte aan goede lectuur? Heb je nog wat tijd over die je graag nuttig wil inzetten? Dan ben jij de geknipte vrijwilliger voor de bib!

Gevarieerd takenpakket

Het onderhouden van de collectie en plastificeren van boeken zijn taken die wekelijks terugkomen, maar als vrijwilliger kan je ook hulp bieden bij de diverse activiteiten van de bib. Zo is een extra handje steeds welkom bij de filmavond, de boekenverkoop of de verwendag. Ook voor de service ‘bib-aan-huis’ zoekt de bib nog mensen.

Momenteel hebben we slechts één team van drie vrijwilligers om te plastificeren, één vrijwilliger die boeken aan huis brengt bij mensen die slecht te been zijn en één bewoner van De Vlotter die met allerlei taken helpt. De bib kan nog zeker vijf extra vrijwilligers gebruiken.

Opleiding en verzekering

Interesse? Neem dan snel contact op met de bib. Na een gesprek met een medewerker zoeken we voor jou een geschikte taak. Je krijgt een korte opleiding en je bent verzekerd door de gemeente.

Leden voor de beheerraad gezocht

Misschien heb je eerder interesse om mee na te denken over activiteiten in de bib of over de toekomst van de bibliotheek? Geef je dan op om lid te worden van de beheerraad. 

Meer info?
03 667 26 98 • bib@essen.be

28 maart ’19 (do)
Nieuwsoverzicht
vrijwilligers bib

Bibliotheek

adres
Stationsstraat 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 667 26 98
e-mail
bib@essen.be