naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Oproep voor activiteiten op een verkeersvrij Heuvelplein in de maand mei

In mei wordt het Heuvelplein verkeersvrij gemaakt. Dat geeft de kans om hier allerlei activiteiten op te organiseren. De gemeente houdt alvast een duurzame markt op 12 mei. Maar ook jij kan gebruik maken van het Heuvelplein.

Met de projectgroep Veerkrachtige Dorpen werd tijdens de vorige sessies veel van gedachten gewisseld over de toekomstige invulling van het Heuvelplein. Het opzet is om van het Heuvelplein echt een ontmoetingsplek te maken waar ruimte is voor veel bruisende activiteiten. 

Mei = verkeersvrij

Om een en ander uit te proberen wordt het Heuvelplein in de maand mei verkeersvrij gemaakt. Hierdoor geeft het gemeentebestuur de mogelijkheid om op het Heuvelplein allerlei activiteiten te organiseren. 

Oproep

We doen aan alle verenigingen, geïnteresseerden, buurtbewoners ... een oproep om iets te organiseren op het verkeersvrije Heuvelplein tijdens de maand mei.

Schrijf je in via dit formulier. Opgelet: inschrijven vóór vrijdag 5 april! Indien je later inschrijft kunnen wij niet garanderen dat jouw activiteit wordt opgenomen in Essen Info.

De gemeente voorziet een maand lang een kiosk van 7 x 7 meter (overdekt podium), elektriciteit en uitleenmaterialen (tafels, stoelen, partytafels, afvaleilandjes) en sabam.

Puur lokaal

Een van de activiteiten die al zeker op de agenda staat is Puur Lokaal, een marktje met biologische, eerlijke en streekeigen producten op het Heuvelplein. Verkoop je iets dat op onze markt past, meld je dan aan via dit formulier http://bit.ly/2TDR9Zt 

Meer info over Puur Lokaal vind je hier.

 

11 maart ’19 (ma)
Nieuwsoverzicht
veerkrachtige dorpen 2

Vrijetijdsbalie

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be