naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Begeleiders gezocht voor de Dag van het Buitengewone Kind

Op zaterdag 11 mei 2019 organiseert het gemeentebestuur van Essen samen met een groot aantal vrijwilligers een speciale dag voor buitengewone kinderen.

Om hen de dag van hun leven te kunnen bezorgen heeft elk kind een begeleider nodig. Gemiddeld zijn er zo’n 40-tal inschrijvingen, dus kunnen we jouw helpende hand zeker gebruiken!

Als je zin hebt om te komen begeleiden, bezorg dan het formulier (dat je onderaan dit artikel kan downloaden) aan Elke Mella van het Lokaal Dienstencentrum ´t Gasthuis (Nollekensstraat 5) of via e-mail elke.mella@essen.be voor 29 maart 2019. Je ontvangt nadien nog een boodschap van ons met concrete afspraken en verdeling.

 

Dit jaar zijn we opnieuw welkom op boerderij De Schamhoeve bij Jan en Rien (Kraaienberg 77, 2910 Essen). Het thema voor dit jaar is 'Hocus Pocus'. Dus haal je beste toverkunsten boven en kruip in de huid van je favoriete tovenaar als Harry Potter of Merlijn!

De dag start om 9.30 uur. Niemand hoeft lunch of drinken mee te brengen, want wij voorzien een lekkere picknick! Ook een lekkere pannenkoek met chocomelk staat op het menu die dag. Tussen 14.00 en 16.00 uur zal er een fantastische speciale act zijn. Om 16.00 uur is de dag ten einde voor de kinderen. Met alle medewerkers kan er nadien nog worden bijgepraat bij een hapje en een drankje.

27 februari ’19 (wo)
Nieuwsoverzicht
Buitengewone kind.JPG

Lokaal Dienstencentrum (LDC) 't Gasthuis

adres
Nollekensstraat 52910 ESSENBELGIE
tel.
03 663 69 04
e-mail
gasthuis@ocmw.essen.be