naar inhoud

Werf van de eeuw in Achterbroek van start op 11 februari

Vanaf 11 februari 2019 starten er op en rond het kruispunt van Achterbroek (Kalmthout) werken die duren tot in het najaar van 2020. Deze werken zullen voor heel wat verkeershinder zorgen voor zij die richting Brasschaat moeten rijden.

Het gaat om een combinatie van drie grote werven: de aanleg van een gasleiding door Eandis, de herinrichting van het kruispunt door het Agentschap Wegen en Verkeer Vlaanderen (AWV) én de aanleg van fietspaden en de heraanleg de Roosendaalsebaan door de gemeente Kalmthout en AWV. Door de drie werken te combineren, willen de drie partners de hinder in de tijd beperken.

De drie werven worden niet chronologisch uitgevoerd. Dat zou de duur van de werken verlengen. De verschillende opdrachtgevers en aannemers combineren de werken zoveel mogelijk op dezelfde plaats én tijdstip. Zo proberen ze de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Op www.hetpluspunt.be vind je vanaf februari alle informatie over de werken, de verschillende fases en de bereikbaarheid tijdens de werken. Die website is hét centrale punt om de actuele situatie te raadplegen.

Meer info?: openbare.werken@kalmthout.be, 03 620 22 40

21 januari ’19 (ma)
Nieuwsoverzicht