naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Update Over d'Aa: riolering aangelegd tussen Transport Schrauwen en Sany Logistics

De riolering is aangelegd tussen Transport Schrauwen (Over d'Aa 79) en Sany Logistics (Over d'Aa 112). Er moeten echter wel extra pompen worden geplaatst.

Tussen Transport Schrauwen en Sany Logistics ligt er ondertussen riolering. Omwille van de zeer hoge grondwaterdruk bij de aanleg van de riolering, plaatst de aannemer bijkomende pompen.

  • De sleuf van de riolering ter hoogte van Sany Logistics wordt tijdelijk terug gedicht waardoor je deze opnieuw kan oversteken.
  • Op dinsdag 15 mei werd er ter hoogte van de beek een werkput gemaakt voor de aansluiting van de persleiding aan de riolering.
  • Ter hoogte van de aansluiting met de Ring wordt de oude fundering uitgegraven en nieuwe fundering geplaatst.

Hierdoor is toegang via de Ring enkele dagen niet mogelijk. Er is wel toegang via de Postbaan. Na deze werken wordt ingang via de Ring opnieuw mogelijk en hervat de aannemer de rioleringswerken.

De betonnen kantstroken tussen Transport Schrauwen en San Logistics worden aangelegd tussen 24 en 29 mei. Daarna worden begin juni de onderlagen asfalt geplaatst vanaf de Ring tot aan het begin van Sany Logistics.

16 mei ’18 (wo)
Nieuwsoverzicht
over d'Aa

Openbare Infrastructuur

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 48
e-mail
openbarewerken@essen.be