naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf jouw buitengewoon kind in voor een onvergetelijke dag

Op zaterdag 21 april verwelkomt de Schamhoeve een groep buitengewone kinderen van 5 tot 14 jaar. Zij staan die dag centraal en leven zich uit binnen het thema van het wereldkampioenschap voetbal.

De dag van je leven

Het gemeentebestuur organiseert deze dag jaarlijks met de onmisbare steun van een enthousiaste werkgroep en begeleiders. Kinderen met een beperking de dag van hun leven bezorgen, dat is het opzet van deze activiteit.

Schminken en zijspan

Elk kind ontdekt met de hulp van een persoonlijke begeleider een reeks supertoffe activiteiten. Het thema is dit jaar het WK voetbal. Wie wil, mag zich helemaal uitdossen als een echte Rode Duivelfan. Je kan ook een ritje maken in een zijspan van een echte motor. Bovendien kunnen de kinderen zich uitleven met schmink- en knutselmateriaal.

Dieren op de boerderij

De ideale locatie voor een dag dolle pret is de Schamhoeve, de boerderij van Jan en Rien Uytdewilligen. Een zee van ruimte, stallen met dieren en natuurlijk een tractor waar je een ritje in mag maken.

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Aangezien ieder kind zijn eigen beperking heeft, zorgen wij voor een individuele begeleider. We zijn nog op zoek naar een aantal extra vrijwilligers. Heb je een groot hart en wil je samen met een buitengewoon kind een fantastische dag doorbrengen? Stuur dan je gegevens door naar Elke Mella.


Meer info en inschrijven?
03 690 05 46 - elke.mella@essen.be 

22 februari ’18 (do)
Nieuwsoverzicht
buitengewone kind

Contact

adres
Kerkeneind 12910 ESSENBELGIE
tel.
03 690 05 50
e-mail
elke.mella@essen.be