naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Turfje in het Fluisterbos nu ook als prentenboek

De interactieve vertelwandeling Turfje in het Fluisterbos is al enkele jaren een voltreffer bij kinderen uit Essen en omstreken. Op vraag van ouders en juffen is er nu ook een prentenboek met prachtige illustraties van de Kalmthoutse tekenaar Johan Desseyn.

Op vraag van ouders en juffen Ouders en juffen wisten de medewerkers van het VVV-kantoor te vertellen dat de kinderen vaak nog dagenlang napraten over elf Fien en Turfje en dat het spijtig is dat er geen boekje was. Marleen Peeters, geestelijke moeder van de figuurtjes, de medewerkers van toeristisch kantoor De Tasberg en tekenaar Johan Desseyn staken de koppen bij elkaar en ziehier; de geboorte van een nieuw prentenboek met mooie illustraties dat het verhaal helemaal navertelt. Het boek is voor 5,00 euro te koop in De Tasberg

Het Fluisterbos breidt uit

En er zijn nog uitbreidingsplannen voor het Fluisterbos. Marleen is volop bezig aan een poppenkastshow voor tijdens de wintermaanden. Er wordt ook gewerkt aan een tweede verhaallijn met nieuwe avonturen. Het verhaal zal waarschijnlijk afgewerkt zijn in 2018. Daarnaast is er dit jaar een spannende Halloweenversie op zaterdag 28 oktober getiteld ‘Wat gebeurde er met de neus van Elfje Fien?’. Snel inschrijven is de boodschap want het aantal deelnemers is beperkt. De laatste verteltocht van dit jaar voor individuele bezoekers is op zondag 8 oktober. Alle info vind je op de website van VVV De Tasberg.

04 oktober ’17 (wo)
Nieuwsoverzicht