naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herstellingen Grensstraat, Heiblok en Sint-Anoniusplein uitgesteld

De Heikantstraat en de Spoorwegstraat zijn terug toegankelijk voor alle verkeer. De Grensstraat, Heiblok en Sint-Antoniusplein lopen vertraging op.

Op 3 oktober kregen de Heikantstraat en de Spoorwegstraat een fonkelnieuwe asfaltlaag. De Spoorwegstraat is intussen alweer open voor het verkeer, de Heikantstraat vanaf woensdag 4 oktober. We vragen de bewoners hun voertuig nog niet in deze straten te parkeren: er passeert morgen nog een veegwagen om alles schoon te maken.

De kleine herstellingen in de Grensstraat en de Heiblok, en de asfaltering van het Sint-Antoniusplein worden uitgesteld naar een later tijdstip. De werken hebben wat vertraging opgelopen, onder meer omdat er in de voormiddag nog geparkeerde auto’s stonden in de Spoorwegstraat, en omdat aannemer VGB alle beschikbare asfalt nodig heeft voor dringende nachtelijke herstellingswerken op de autosnelweg.

Het kruispunt Grensstraat/Hollands Diepstraat blijft afgesloten in afwachting van de asfalteringswerken. Voorlopig zijn de werken voorzien op dinsdag 10 oktober 2017. Er is een omleiding voorzien via de Hraditskostraat/Kammenstraat.

04 oktober ’17 (wo)
Nieuwsoverzicht
Asfaltwerken

Openbare Infrastructuur

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 48
fax
03 670 01 55
e-mail
openbarewerken@essen.be