naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Koop online voordelig planten en struiken aan

Jij kan je eigendom groener maken aan een scherpe prijs en dat dankzij de bosrandactie van de Bosgroep Antwerpen specifiek voor de bewoners van de weekendzone en het woonbos.

 

Plantactie woonbos en weekendzone

Woon je in het woonbos of weekendzone Wildert of in de weekendzone Horendonk, dan is deze bosrandactie voor jou een uitgelezen kans! De gemeente start samen met de Bosgroep Antwerpen Noord vzw een bosrandactie om een meer en gevarieerder bos te realiseren.

Download onderaan dit artikel de lijst van planten en bomen die je tegen een voordelige prijs kan bestellen. De gemeente en de Bosgroep voorzien een tussenkomst bij jouw aankoop.

HOE BESTELLEN?

Zorg ervoor dat je bestelling voor donderdag 9 november aankomt bij de Bosgroep. Bestellen doe je per mail via antwerpennoord@bosgroep.be of bel naar 03 355 09 40. De prijzen zijn exclusief 6% btw. Na je bestelling wordt een factuur gestuurd, waarbij de bestelling pas definitief is na betaling van de overschrijving.

WANNEER AFHALEN?

Op zaterdag 18 november tussen 9.00 en 10.30 uur kan je alle bospakketten afhalen in de gemeenteloods, naast de Heuvelhal. Neem lege vuilniszakken mee om uitdroging van de wortels te voorkomen bij vervoer.

 

24 oktober ’17 (di)
Nieuwsoverzicht
plantactie

Contact

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 42
fax
03 670 01 55
e-mail
milieu@essen.be