naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Asfalteringswerken van 26 september tot 3 oktober

De Spoorwegstraat, het Sint-Antoniusplein, de Heikantstraat, het kruispunt Grensstraat/Hollands Diepstraat en Heiblok krijgen eind september een nieuwe laag asfalt.

De werken omvatten het frezen van het bestaande asfalt, een aantal voorbereidende werken en het plaatsen van een nieuwe toplaag asfalt.

  • Freeswerken: dinsdag 26 september
  • Kleine herstellingen: 27 en 28 september
  • Asfalteringswerken: dinsdag 3 oktober

Tijdens de freeswerken en de kleine herstellingen is er een doorgang mogelijk voor lokaal verkeer met uitzondering van het kruispunt Grensstraat/Hollands Diepstraat. Dit kruispunt is afgesloten voor alle verkeer van 27 september tot en met 3 oktober 2017.

Op dinsdag 3 oktober zal het voor de inwoners niet mogelijk zijn om deze straat te bereiken met de wagen. Indien zij de wagen op deze dag toch nodig hebben, vraagt de gemeente om deze buiten de werfzone te parkeren. Gelieve tijdens deze werken geen voertuigen op de straat te laten staan, maar ze te parkeren buiten de werkzone.

De aannemer stelt alles in het werk om de hinder zo beperkt mogelijk te houden en dankt u voor uw begrip.

Omleiding

Kuispunt Hollandsdiepstraat: Hraditskostraat-Kammenstraat
Voor De Lijn : Hemelrijklaan-Handelsstraat i.p.v. Spoorwegstraat

Opgelet: deze werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. In geval van regen zal de renovatie op een latere datum uitgevoerd worden.

22 september ’17 (vr)
Nieuwsoverzicht
Asfaltwerken

Openbare Infrastructuur

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 48
fax
03 670 01 55
e-mail
openbarewerken@essen.be