naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Speelpleinmonitoren winnen Gouden Ei

Elk jaar reikt de jeugdraad het Gouden Ei uit aan iemand of een groep mensen die zich verdienstelijk maakt voor de jeugd in Essen. Dit jaar ging de prijs verdiend naar de speelpleinmonitoren. De uitreiking vond plaats op 7 december in de lokalen van KLJ Wildert.

Nomineren en stemmen

De Essenaren konden kandidaat-winnaars voorstellen voor Het Gouden Ei. De leden van de algemene vergadering van de jeugdraad beslissen uiteindelijk wie van de genomineerden wint. De genomineerden van 2016 waren de Kern van het Jeugdheem Deken Verbist, Mark Gebruers en de speelpleinmonitoren.

Monitoren zijn de winnaars

De groep speelpleinmonitoren kwam als winnaar uit de bus. Elke zomer zet een dertigtal monitoren zich in voor twee maanden speelplezier. Ze zorgen ervoor dat er elke dag van de vakantie weer een heleboel leuke activiteiten zijn. De trofee van het Gouden Ei is dus meer dan verdiend!

Op de foto van links naar rechts: speelpleinmonitoren Pieter De Rijck, Ellen Beyers, Sien De Laet en Dorien van Meel. Zij namen de prijs in ontvangst in naam van alle monitoren.

16 december ’16 (vr)
Nieuwsoverzicht
winnaars gouden ei

Jeugd

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 32
fax
03 670 01 55
e-mail
jeugd@essen.be