naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Patrick is vriend van jouw thermostaat

Vanaf deze winter kan je onze thermostaatexpert Patrick Backx ontvangen in jouw huis om je thermostaat optimaal te laten instellen. Hij geeft je tips en trucs op maat van jouw leven zodat je heel wat energie kan besparen.

Met de campagne ‘Vriend Van de Thermostaat’ willen de gemeente Essen en de provincie Antwerpen inzetten op optimaal verwarmen. Zo bespaar je geld en energie. Vrijwilligers kregen dankzij de provincie een opleiding waarbij ze gezinnen kunnen helpen de thermostaat optimaal in te stellen. Essenaar Patrick Backx gaf zich op en is vanaf deze winter vriend van jouw thermostaat.

Zo veel mogelijk raad

Tijdens de huisbezoeken geeft Patrick zoveel mogelijk raad, aangepast aan ieders manier van leven. Een persoonlijk gesprek over een zuiniger energieverbruik is op zijn minst interessant voor iedereen.

Schrijf je in voor een huisbezoek

Dus heeft jouw thermostaat veel knopjes en heb je geen idee hoe je je verwarming het meest efficiënt instelt, doe dan beroep op onze expert. Schrijf je in voor een huisbezoek via www.vriendvan.be of bel voor meer uitleg naar de milieudienst.

31 oktober ’16 (ma)
Nieuwsoverzicht
Vriend van jouw thermostaat

Contact

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 42
fax
03 670 01 55
e-mail
milieu@essen.be