naar inhoud

Niemandsland

 

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

 Dvd (N)iemandsland

Er zijn nog een aantal dvd's van deze mooie musical beschikbaar. Voor 12 euro kan je terecht aan de Vrijetijdsbalie en bij VVV de De Tasberg. Betalen doe je cash, bij ophaling.

 

(N)iemandsland uitermate succesvol

(N)iemandsland was een massaspektakel waaraan honderden vrijwilligers meewerkten. Eind september 2018 voerden zij een musical op naar aanleiding van 100 jaar einde WOI.

Het was geen alledaags project. Hoewel het samenbrengen van mensen in de genen zit van Essen, was dit toch een uitdaging van een andere orde. Honderden vrijwilligers gezamenlijk aan één project laten meewerken is een logistiek meesterwerk.

De gemeentelijke vzw Kobie, het gemeentebestuur en Luc Stevens Producties waren dan ook trots op het schitterende resultaat.

Iedereen deed mee

Voor alle deelnemers was dit een unieke kans om zicht te ontplooien. Ze konden hun timmercapaciteiten uitbreiden in de decorploeg, een biais leren zetten bij het naaiteam of danspassen onder de knie krijgen met hulp van de choreografe. Een topprestatie om u tegen te zeggen.

Duizendmaal dank

(N)iemandsland zette Essen op de kaart en verbond honderden vrijwilligers met duizenden toeschouwers. Het afgelopen jaar werd er ontzettend hard gewerkt om de voorstelling te krijgen tot wat het geworden is. We hebben mensen zien samenkomen, elkaar leren kennen en vrienden zien worden.

We willen iedere medewerker, schenker, toeschouwer en sympathisant van harte bedanken voor hun steun, geloof en medewerking. Zonder jullie had dit niet mogelijk geweest!

Programmabrochure

Met de programmabrochure heb je een mooi souvenir aan dit unieke project in handen. Naast het verhaal, de songs en prachtige scènefoto's kom je ook te weten wie er allemaal meewerkte.

Kreeg je nog niet de kans de brochure van (N)iemandsland aan te schaffen? Deze zijn nog te koop aan 5,00 euro bij de Vrijetijdsbalie in het gemeentehuis en VVV-kantoor de Tasberg.

Verloren voorwerpen

Speelde je iets kwijt op (N)iemandsland? Informeer dan bij de Vrijetijdsbalie in het gemeentehuis. We houden de spullen bij tot eind 2018.