naar inhoud

vzw Kobie

Wanneer je een ticket koopt, verwerkt vzw Kobie jouw gegevens op basis van het gerechtvaardigd belang. We houden je op de hoogte van ons programma en bezorgen je andere relevante informatie – bv. informatie bij jouw gemaakte reservaties.

Indien je dit niet wenst, volstaat het ons dat te laten weten. Dit kan steeds en op elk moment door ons te contacteren via vrijetijd@essen.be, aan de Vrijetijdsbalie of telefonisch op het nummer 03 670 01 56.

Vzw Kobie deelt gegevens uit met Ticketgang die instaan voor het ticketingsysteem. Daarover sloten we een verwerkingsovereenkomst. Het privacybeleid van ticketgang kan je hier nalezen.

Klik hier om naar de verkooppagina te gaan


Nieuwsbrief

Ben je graag als eerste op de hoogte van activiteiten? Abonneer je dan vrijblijvend op de vzw Kobie nieuwsbrief. 

Ik wil me abonneren op de vzw Kobie nieuwsbrief.

Waar koop ik een ticket?

Kaarten zijn online verkrijgbaar via deze webpagina. Hou je bankkaart bij de hand, je wordt immers meteen doorverwezen naar een beveiligde betaalpagina.

Geen printer ter beschikking? Geen probleem, aan de Vrijetijdsbalie, bij VVV de Tasberg en in de bib helpen we je graag verder. Indien je over een smartphone beschikt kan je aan de inkom ook gewoon je scherm tonen.

Vrijwilligers

Vzw Kobie werkt vaak samen met vrijwilligers. Alle informatie over de rechten, plichten, verzekering e.d. vind je terug op ons vrijwilligersloket.

European Disability Card

Bij het vertoon van een European Disability Card (EDC) heb je garantie op een goede plek. Ook andere toeschouwers die, al dan niet tijdelijk, minder mobiel zijn, helpen we natuurlijk graag.

Klik hier voor meer info over EDC.  

Wat is vzw Kobie?

Het gemeentebestuur hecht veel belang aan het ‘samenkomen’ van mensen en daarom biedt het een breed cultureel aanbod aan en organiseert het diverse evenementen. Voor de praktische uitwerking van deze activiteiten richtte het bestuur in januari 2012 een evenementenvzw op, deze structuur werd ‘vzw Kobie’ gedoopt.

De vzw heeft een samenwerkingsovereenkomst met het gemeentebestuur afgesloten. Vzw Kobie krijgt een toelage van het gemeentebestuur om een breed gamma aan (culturele) activiteiten/evenementen op te zetten.

Vzw Kobie is een gemeentelijke vzw met in de algemene vergadering 12 vertegenwoordigers uit de gemeenteraad met elk twee stemmen. Daarnaast zijn er 19 vertegenwoordigers vanuit het ruime socio-culturele veld. 

De raad van bestuur bestaat uit 21 mensen met 12 vertegenwoordigers van de politieke fracties die de gemeenteraad (gemeentebestuur) vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er 9 vertegenwoordigers uit het socio-culturele veld die in de algemene vergadering zetelen. 

De raad van bestuur heeft op haar beurt een dagelijks bestuur gekozen.

Openingsuren

Gemeentehuis

  • maandag9 - 12 uur & 17 - 19 uur
  • dinsdag9 - 12 uur
  • woensdag9 - 12 uur & 14 - 16 uur
  • donderdag9 - 12 uur
  • vrijdag9 - 12 uur
  • zaterdag9 - 12 uur

Contact

adres
Heuvelplein 232910 ESSENBELGIE
tel.
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
  • Kobie on tour: Johan Petit & Roland 12.08.2021
  • Kunstroute 2018 07.05.2018
alle albums