naar inhoud

Uit in Essen

 • Stand 'Art 'Willy Beyers'

  op do 1 sep

  Elke maand komt een creatieveling met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand september is het de beurt aan Willy Beyers. Als autodidact ging Beyers na zijn pensioen aan de slag met potloodtekeningen en tekeningen in inkt. Nadien verdiepte Willy zich in het schilderen met aquarelverf.

 • Caerde brengt kunst in het Karrenmuseum

  op di 13 sep

  Kunstkring Caerde neemt gedurende één week het museum over. Van installaties, papierkunst, fotografie, keramiek, pasteltekeningen tot schilderijen in olie- en acrylverf: je wordt meegenomen in een verrassende route langsheen de werken van vier zeer eigenzinnige kunstenaars.

 • Muzikale wandeling & fototentoonstelling wereld dag dementie 2022

  op wo 21 sep

  21 september 2022 is het wereld dag dementie! Deze dag kunnen we natuurlijk niet zomaar laten passeren. Daarom organiseren we een muzikale wandeling voor jong en oud. Op het einde van de wandeling stellen we als primeur een fototentoonstelling open voor geïnteresseerden. Op deze manier willen we dementie op een andere manier in de kijker zetten. Iedereen is welkom! Ook voor de jongste on...

 • "Vers Geperst" presentatie van boekenpakket en samenzang

  op zo 25 sep

  Het nieuwe aanbod van boeken van het Davidsfonds wordt tentoongesteld. Samenzang met Cantores.

1-4 Van 4
Wilt u ook een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.UITdatabank.be.