naar inhoud

Uit in Essen

Wordt verwacht

 • 22e veldloop der Noorderkempen

  op zo 20 feb

  Een prachtige veldloop georganiseerd door Esak, de Essense atletiekclub, en dit in het unieke kader van het college in Essen. De wedstrijden gaan door op de velden rond het college en alle lopers en supporters kunnen terecht in de sporthal naast het terrein om zich weer lekker op te warmen. Er worden deze namiddag 25 wedstrijden gelopen. We beginnen met de kabouterlopen voor de allerkl...

 • Pannenkoekenwandeling In Sint Lenaarts (Voorjaarswandeling)

  op zo 27 mrt

  We doen een niet al te lange Voorjaarswandeling in het landelijke Sint-Lenaarts. (7,5km) Bij terugkeer wacht ons een heerlijke pannenkoek met verse chocomel of koffie/thee. Wandeling Pasar Sint-Lenaarts i.s.m. Pasar Essen.   Inbegrepen wandeling en verzekering L.O. Na afloop pannenkoek met chocomel/koffie/thee.  

 • Pannenkoekenwandeling In Sint Lenaarts (Voorjaarswandeling)

  op zo 27 mrt

  We doen een niet al te lange Voorjaarswandeling in het landelijke Sint-Lenaarts. (7,5km) Bij terugkeer wacht ons een heerlijke pannenkoek met verse chocomel of koffie/thee. Wandeling Pasar Sint -Lenaarts i.s.m. Pasar Essen Inbegrepen wandeling en verzekering L.O. Na afloop pannenkoek met chocomel/koffie/thee.  

 • Den Ouwen Uil Tochten - Walk 2 Gether-tocht

  op zo 3 apr

  Rustige, landelijke wegen en Horendonkse bossen.

Lopende activiteiten

 • Capoeira lessen

  tot do 30 jun

  Capoeira is een Braziliaanse vechtsport. Gevechtstechnieken worden getraind in een spel vol acrobatie, dans en muziek. Dé ideale sport om tegelijkertijd conditie, kracht, lenigheid en ritmegevoel op te bouwen! Jonge kinderen & beginners trainen meestal 1u, jongeren & volwassenen kunnen 2u. Wil je graag eens een (gratis) proefles? Neem dan even contact op of kom gewoon eens een keertje ki...

 • Voetjebal voor kleuters (Essen)

  tot zo 26 jun

  Voetjebal is een voetballend speel- en leerconcept voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met papa of mama. Lessenreeks op zaterdag, uitzonderlijk schoolvakanties. (10 lessen - 3 inschrijfperiodes per jaar).

1-6 Van 6