naar inhoud

Uit in Essen

Wordt verwacht

 • Babbelpunt

  op wo 18 mei

  Elke maandagavond tussen 18u30 en 20u00 en woensdagvoormiddag tussen 10u00 en 12u00 wordt er hier ook geoefend om vlotter Nederlands te spreken. Anderstaligen oefenen samen met onze vrijwilligers en vinden zo vlotter hun weg in onze samenleving. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren tijdens de openingsuren van 't Gasthuis.

 • Leesclub

  op vr 20 mei

  Bespreking van het boek " Strikken" van Domenico Starnone, moderator Cis Gommeren.Cis Gommeren start met een korte inleiding nadien volgt een dialoog, waar u zelf uw leeservaring kan vertellen.

 • Repair Café

  op za 21 mei

  Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Of met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! REPAREER ze GRATIS , samen met een deskundige in het Repair Café. Repair Cafés zijn GRATIS toegankelijke bijeenkomsten, waarop men elkaar op vrijwillige basis helpt bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Dit gaat ...

 • Initiatie smeden

  op zo 22 mei

  Is je nieuwsgierigheid geprikkeld om meer te weten over de kunst van het smeden, dan is deze instapworkshop vast iets voor jou. Smederij Schrauwen laat je voor één dag proeven van het werken met hamer en aambeeld. Doorheen de dag test je enkele basistechnieken uit en wen je aan het verwarmen en het smeden van ijzer. Vervolgens pas je deze technieken toe bij het maken van een flesopener.

Lopende activiteiten

 • Computercafé

  tot di 27 dec

  voor kleine problemen aan uw PC, laptop of tablet....

1-5 Van 5
Wilt u ook een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.UITdatabank.be.