naar inhoud

Uit in Essen

 • Regiojobbeurs

  op di 22 feb

  De gemeentebesturen van Essen, Kalmthout en Wuustwezel slaan opnieuw de handen in elkaar voor de organisatie van een regiojobbeurs. Op zoek naar een job? Aan een nieuwe uitdaging toe? Kom eens lang!

 • Scholenbeurs

  op wo 23 feb

  Zet je volgend jaar de stap naar het secundair onderwijs? Wil je overstappen van school? Kom kennismaken met de onderwijsinstellingen in onze regio.

 • Ski en snowboarddag krokus 2022

  op do 3 mrt

  Ski- en snowboarddag  Je ziet sowieso sneeuw tijdens de krokusvakantie als je beslist om mee te gaan op de ski- en snowboarddag van de gemeente. Je moet je wel op tijd inschrijven, want de plekjes in de bus zijn fel begeerd.  Sneeuwpret op donderdag 3 maart. Alleen voor jongeren Jongeren tussen 10 en 18 jaar (geboortejaar 2004-2012) mogen mee op de bus naar Skidôme in Ruc...

 • Axl Peleman | The Round-Up Sessions

  op za 19 mrt

  Elke muzikant heeft in zijn loopbaan wel eens een moment dat hij even wil stilstaan bij wat hij in het verleden allemaal bij elkaar heeft geschreven. Niet zozeer uit nostalgisch oogpunt, maar eerder om een hoofdstuk af te sluiten, alvorens aan een nieuw te beginnen. Koesteren wat je in het verleden hebt gemaakt, om te weten te komen wat je in de toekomst wil gaan doen. Deze reeks co...

 • Repair Café Essen

  op za 19 mrt

  Weggooien? Mooi niet! We gooien ontzettend veel weg. Ook voorwerpen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn.

1-5 Van 5
Wilt u ook een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.UITdatabank.be.