naar inhoud

Uit in Essen

 • Nieuwjaarsreceptie Essen

  op zo 9 jan

  Het nieuwe jaar komt eraan. Wens elkaar een gelukkig nieuwjaar op de gezelligste nieuwjaarsreceptie van het land! Het nieuwe jaar komt eraan, Een fonkelend begin, In elke ster, Een sprankel liefde en geluk. Wil jij je kennissen, vrienden of buren ook een mooi nieuwjaar toewensen? Kom dan naar de nieuwjaarsreceptie op het Heuvelplein. Met vuurkorven, gratis chocolademelk, randanimatie en ...

 • Stan Van Samang | Anders dan anders

  op za 22 jan

  Stan Van Samang brengt in het najaar van 2020 een nieuw album uit. Om de release van dat gloednieuwe album te vieren, trekt hij in 2021 en 2022 de theaters in. Met de nieuwe theatertour Anders dan anders wil hij een passend vervolg breien aan zijn vorige theatertour Op de Schoot, waarmee hij maar liefst meer dan 70 keer optrad over heel Vlaanderen. Dit is een organisatie van vzw Kobie.

 • Stef Kamil Carlens | One man band

  op za 19 feb

  Stef Kamil Carlens (dEUS- en Zita Swoonoprichter) klinkt als herboren. 2019 was het jaar dat het grote publiek Carlens' muziek leerde kennen door zijn opmerkelijke passage in het populaire programma 'Liefde voor Muziek'. Daarin zorgde hij week na week voor een frisse wind met verrassende versies van songs van o.a. Milow en Ilse DeLange. In 2020 kwam de kers op de taart: de bekroning met een ...

 • Regiojobbeurs

  op di 22 feb

  De gemeentebesturen van Essen, Kalmthout en Wuustwezel slaan opnieuw de handen in elkaar voor de organisatie van een regiojobbeurs. Op zoek naar een job? Aan een nieuwe uitdaging toe? Kom eens lang!

 • Scholenbeurs

  op wo 23 feb

  Zet je volgend jaar de stap naar het secundair onderwijs? Wil je overstappen van school? Kom kennismaken met de onderwijsinstellingen in onze regio.

1-5 Van 5
Wilt u ook een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.UITdatabank.be.