naar inhoud

Uit in Essen

Wordt verwacht

 • Gin o'clock!

  op vr 9 okt

  Na een geslaagde eerste editie, plannen we meteen een tweede: GIN O'CLOCK! Een gezellige avond waarbij al onze gins centraal staan! Voorinschrijving is nodig en kan via mail info@bar-n.be of via een berichtje.(beperkte plaatsen!) €6 inschrijving per persoon voor een aperitiefje, hapjes en een hoop gezelligheid!

 • Restaurantdag KH De Verenigde Statievrienden

  op zo 15 nov

  KH De Verenigde Statievrienden organiseren een restaurantdag. Tussen 12 en 14u en tussen 17 en 19u kan u komen eten in Het Volkshuis. Er is keuze tussen verschillende menu's, ook een vegetarisch menu en een kindermenu. Reservatie is verplicht.

 • Smuldag Samana Zonnegroet

  op zo 22 nov

  Door omstandigheden en veiligheid (Corona) moeten wij noodgedwongen onze restaurant-dag "Smuldag" , gepland voor Zondag 22 November 2020, jammer genoeg afgelasten. Graag zien we jullie terug in 2021 !

Lopende activiteiten

 • Winkel- en afhaalpunt CoopSaam vzw

  tot za 10 okt

  In het winkel- en afhaalpunt van CoopSaam vzw promoten we tijdens de Zomer van de Korte Keten (maar ook daarna) duurzame consumptie door: - rechtstreekse aankopen bij lokale boeren te vereenvoudigen (korte keten) via een centraal en makkelijk bereikbaar afhaalpunt - het toegankelijker maken van lokale, fairtrade en/of bioproducten voor een zo breed mogelijke bevolkingsgroep - het maximaal ...

1-4 Van 4