naar inhoud

Uit in Essen

 • Lezing Adwin Martens , gebruik van waterstof.

  op za 30 okt

  De spreker zal basiskennis over waterstof geven en o.a. het gebruik van auto's op waterstof, tankstations,bussen, vrachtwagens enz.Men heeft geen technische kennis nodig om, na deze presentatie meer te begrijpen.Verder spreekt hij over de stand van zaken in Vlaanderen en de evolutie in industrie, de bouwsector, autosector enz.

 • Nacht van de geschiedenis, lezing door prior Johan Goossens, Norbertijn Grimbergen

  op zo 14 nov

  We vonden hem bereid om in zijn geboortedorp de lange geschiedenis van de Norbertijnen te schetsen. Johan Goossens wil naast de geschiedenis van de Norbertijnen, ook de invloed op het economisch, sociaal, cultureel en spiritueel leven belichten met een uitgebreide PowerPoint presentatie.

 • Loopbaanbegeleiding - iets voor mij?

  op wo 17 nov

  Op deze avond vertellen Nele Dhont en Kimberly Somers wat loopbaanbegeleiding inhoudt.  Past het bij jou of eerder voor een naaste? Ook zal je uitleg krijgen over loopbaancheques. Schrijf je in voor deze avond of laat weten als je interesse hebt om een info-avond bij te wonen op een ander moment.

 • De bib nodigt uit ... Ga in gesprek met Leen Dendievel

  op do 25 nov

  Leen Dendievel is vooral bekend als theatermaakster en actrice. In 2014 studeerde ze af als Assistente in de Psychologie. Ze debuteerde in 2016 met het boek 'HARD: Liefde sterft nooit'. Haar tweede boek 'Asem' verscheen in 2018. Dat ze geen gevoelige onderwerpen schuwt bewijst ze met haar romandebuut 'Georges en Rita' (2020). Euthanasie is de rode draad in deze meeslepende familiegeschiedenis, ...

1-4 Van 4
Wilt u ook een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.UITdatabank.be.