naar inhoud

Uit in Essen

Wordt verwacht

 • Halloween griezeltocht " The trees have Eyes"

  op zo 31 okt

  The trees have Eyes, Essen 1593 in de 80-jarige oorlog tussen de Spanjaarden en de Staatse. Onze streken werden regelmatig geteisterd door de rondtrekkende legers. Een gezin van 6 probeert een bestaan op te bouwen tussen de woeste bossen en de ruige heide. Pas op het einde van haar 90-jarige leven durft de jongste dochter haar verhaal te vertellen van hoe zij die vreselijke nacht van 26 juni ...

Lopende activiteiten

 • Capoeira lessen

  tot do 30 jun

  Capoeira is een Braziliaanse vechtsport. Gevechtstechnieken worden getraind in een spel vol acrobatie, dans en muziek. Dé ideale sport om tegelijkertijd conditie, kracht, lenigheid en ritmegevoel op te bouwen! Jonge kinderen & beginners trainen meestal 1u, jongeren & volwassenen kunnen 2u. Wil je graag eens een (gratis) proefles? Neem dan even contact op of kom gewoon eens een keertje kijken.

 • Voetjebal voor kleuters (Essen)

  tot zo 26 jun

  Voetjebal is een voetballend speel- en leerconcept voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met papa of mama. Lessenreeks op zaterdag, uitzonderlijk schoolvakanties. (10 lessen - 3 inschrijfperiodes per jaar).

1-3 Van 3