naar inhoud

Jeroen Olyslaegers leest voor en vertelt

Deze informatie is niet meer actueel!
Als één van de meest succesvolle auteurs van het moment zette Olyslaegers na de romans 'Wij' en 'Winst' met 'Wil' de kroon op zijn trilogie. Na tal van literaire prijzen is de verfilming dit najaar te zien in de bioscoop. In 2020 verscheen het alom geprezen 'Wildevrouw'. Zijn recentste boek is de novelle 'Willem en mijn wellust'. Jeroen beschouwt zichzelf als een verhalenverteller en ...

Wanneer

  • 08 november ’23 (wo)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Info

Als één van de meest succesvolle auteurs van het moment zette Olyslaegers na de romans 'Wij' en 'Winst' met 'Wil' de kroon op zijn trilogie. Na tal van literaire prijzen is de verfilming dit najaar te zien in de bioscoop. In 2020 verscheen het alom geprezen 'Wildevrouw'. Zijn recentste boek is de novelle 'Willem en mijn wellust'.

Jeroen beschouwt zichzelf als een verhalenverteller en voorlezer. Hij vindt zijn inspiratie in de Antwerpse geschiedenis en spreekt graag over de parallellen met de huidige tijd. Maatschappelijke thema's zoals zorg, cultuur, sociale media, of het schrijfproces zelf liggen hem nauw aan het hart.

Na de lezing signeert hij en is er tijd voor een babbel.

Met medewerking van Literatuur Vlaanderen.

Waar

naam
Bib Essen
adres
Stationsstraat 23
2910 Essen

Prijs

€ 6,00 (Jeroen Olyslaegers - 6,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 1,2 euro)

Organisatie

naam
Vrijetijdsbalie Essen
Alle activiteiten