naar inhoud

Meditatie bij pijnklachten

Deze informatie is niet meer actueel!
We komen samen met een kleine groep lotgenoten in een gezellige, veilige omgeving. “Sjoerd de Yurt” ontvangt jullie graag in zichzelf en helpt jullie graag dat ook te doen. Aan de hand van begeleide meditaties helpt Bram je tot rust te komen en meer balans te ervaren in jezelf en jouw leven. Samen, en toch ieder-één apart, maken we telkens een innerlijke reis. Je ervaart een gevoel...

Wanneer

  • 19 september ’23 (di)
    van 10.00 u tot 11.00 u

Info

We komen samen met een kleine groep lotgenoten in een gezellige, veilige omgeving. “Sjoerd de Yurt” ontvangt jullie graag in zichzelf en helpt jullie graag dat ook te doen.


Aan de hand van begeleide meditaties helpt Bram je tot rust te komen en meer balans te ervaren in jezelf en jouw leven. Samen, en toch ieder-één apart, maken we telkens een innerlijke reis. Je ervaart een gevoel van diepe ontspanning, rust en vrede in lichaam en geest.


Deze meditatie groep is bedoelt voor mensen met:  • Chronische pijn en vermoeidheid

  • Fibromyalgie en spasmofilie

  • Artrose, reuma, jicht

  • ... andere pijnklachtenDe effecten van meditatie zijn uitvoerig wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Het is niet aan ons om je dat uit te leggen, of hierover te discussiëren. Wij helpen je wél met het ervaren, aanleren en implementeren van meditatie in jouw leven. Op een heel praktische manier, intuïtief en vanuit het gevoel gaan we spelenderwijs samen aan de slag. Het hoeft geen gevecht en/of moeilijk te zijn. Meditatie kan en mag ook gewoon leuk zijn. De pijn die je ervaart, hoeft niet in de weg te zitten... Alles wat we tegenkomen tijdens onze reis, mag er gewoon zijn. Jij mag helemaal jezelf zijn in deze fijne meditatiegroep.


Samen vieren wij alle aspecten van het leven. We leren (weer of meer) te genieten van ons leven, ons lichaam en wie we werkelijk zijn. We leren; omgaan met pijn, de pijn aanvaarden en omarmen als een deel van ons. We stappen uit het gevecht, en laten onszelf helemaal zijn... met of zonder pijn.


Er is geen enkele ervaring met, of kennis over meditatie vereist… én je bent ook welkom met (eender welke vorm van) ervaring. Laat je niet beperken door jouw leeftijd of klachten. Iedereen met (al dan niet chronische) pijnklachten is welkom.


Waar

naam
ZIELENZORG vzw
adres
Silvesterlaan 55
2910 Essen

Prijs

€ 12,00

Contact

Telefoon
+32 495 500 803
Telefoon
+32 497 808 403
e-mail
hallo@zielenzorg.be
e-mail
hallo@zielenzorg.be
website
https://www.zielenzorg.be

Organisatie

naam
ZIELENZORG vzw
tel.
+32 497 808 403
website
https://www.zielenzorg.be
e-mail
hallo@zielenzorg.be
Alle activiteiten