naar inhoud

Breien met rondbreinaald

Deze informatie is niet meer actueel!
4.15 - BREIEN - met rondbreinaald : Wil je graag leren breien en heb je het nog nooit gedaan? Of kan je al breien met 2 breinaalden en wil je leren breien met een rondbreinaald? Dan is deze cursus ideaal voor jou. We beginnen helemaal van het begin. Je leert steken opzetten, rechts en averechts breien en steken afkanten. En je leert dit met een rondbreinaald, zodat je minder...

Wanneer

 • 20 september ’23 (wo)
  -
  18 oktober ’23 (wo)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 19.30u. tot 22.30u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Info

4.15 - BREIEN - met rondbreinaald : Wil je graag leren breien en heb je het nog nooit gedaan? Of kan je al breien met 2 breinaalden en wil je leren breien met een rondbreinaald? Dan is deze cursus ideaal voor jou. We beginnen helemaal van het begin. Je leert steken opzetten, rechts en averechts breien en steken afkanten. En je leert dit met een rondbreinaald, zodat je minder last krijgt van je schouders en polsen. We oefenen samen en gaan aan de slag met een patroon om een muts te breien.


Wil je graag het voorbeeld zien? Breng dan een bezoekje aan Z!T of kom langs tijdens de openingsuren in september, en schrijf je meteen in!


Website van Sofie Broos vind je hier. 


Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

€ 160,00 (Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 32,00 euro)

Organisatie

naam
Tatteljee vzw
Alle activiteiten