naar inhoud

Handletteren - Brushletteren

Deze informatie is niet meer actueel!
2.81 - HANDLETTEREN - basis : Handletteren is hip! Je ziet het overal en eigenlijk kan ook iedereen het. In deze 2-daagse workshop maken we je wegwijs in het tekenen van letters. We beginnen bij het begin: het alfabet. We experimenteren en proberen om te ontdekken wat ons het beste ligt. In combinatie met kleine illustraties, banners en/of pijlen handletteren we op wit, z...

Wanneer

 • 03 oktober ’23 (di)
  -
  24 oktober ’23 (di)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  van 19.30u. tot 21.30u.
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Info

2.81 - HANDLETTEREN - basis : Handletteren is hip! Je ziet het overal en eigenlijk kan ook iedereen het. In deze 2-daagse workshop maken we je wegwijs in het tekenen van letters. We beginnen bij het begin: het alfabet. We experimenteren en proberen om te ontdekken wat ons het beste ligt. In combinatie met kleine illustraties, banners en/of pijlen handletteren we op wit, zwart en kraftpapier.  


2.82 - BRUSHLETTEREN - basis : Brushletteren is een onderdeel van handletteren, waarbij je schrijft met brushpennen (pennen met een penseelpunt). We beginnen bij het begin: faux calligraphy en van daaruit experimenteren we met verschillende brushpennen om te ontdekken wat ons het beste ligt. Deze cursus sluit perfect aan bij de handlettercursus. 


Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint-Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

€ 45,00 (sociaal tarief Uitpas - 9,00 euro, brushletteren - 55,00 euro, sociaal tarief Uitpas - 11,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 9,00 euro)

Organisatie

naam
Tatteljee vzw
Alle activiteiten