naar inhoud

Haarvlechten - duoworkshop

Wegens groot succes, deze extra workshop! Heb je altijd al de haren van je dochter willen vlechten maar je hebt geen idee hoe te beginnen? Brengen de vele video's op Youtube en Instagram je geen oplossingen? Ik leer je de beginselen van het vlechten: Invlechten, Opvlechten, Visgraatvlecht en Pulled through- vlecht. Hoe je deze vlecht in een leuk kapsel kan verwerken. Dit kapsel is toepa...

Wanneer

  • 25 maart ’23 (za)
    van 13.30 u tot 16.00 u

Info

Wegens groot succes, deze extra workshop!
Heb je altijd al de haren van je dochter willen vlechten maar je hebt geen idee hoe te beginnen? Brengen de vele video's op Youtube en Instagram je geen oplossingen?

Ik leer je de beginselen van het vlechten: Invlechten, Opvlechten, Visgraatvlecht en Pulled through- vlecht. Hoe je deze vlecht in een leuk kapsel kan verwerken. Dit kapsel is toepasbaar voor als communie- kapsel of feestkapsel voor dochterlief.

Verder breng ik je nog enkele tips en trick bij die verband houden rond het verzorgen en onderhouden van lange(ere) haren. De haren van dochterlief moeten minstens half lang zijn om deze goed te kunnen vlechten. Producten, materiaal zoals borstels, rekjes... worden door Mrs. Hairdo voorzien.

Meer info over Anne: Mrs. Hairdo

Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

€ 45,00 (kansentarief Uit pas - 9,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 9,00 euro)

Contact

Telefoon
0472786914
e-mail
info@tatteljee.be
website
https://www.tatteljee.be/programma

Organisatie

naam
Tatteljee vzw
Alle activiteiten