naar inhoud

Infomoment UiTPAS voor verenigingen

Deze informatie is niet meer actueel!
Verenigingen behoren tot de kern van het Essense vrijetijdsleven. Zij mogen dus niet ontbreken in het UiTPAS-verhaal. De afdeling Vrije Tijd organiseert voor hen een infomoment. Diversiteit in de club Vrijetijdsbeleving is voor iedereen van grote waarde. Lidgeld van een vereniging, een kamp in de zomer… het is niet voor eenieder betaalbaar. UiTPAS-partners kennen een mooie korting toe a...

Wanneer

  • 25 maart ’23 (za)
    van 10.00 u tot 17.00 u

Info

Verenigingen behoren tot de kern van het Essense vrijetijdsleven. Zij mogen dus niet ontbreken in het UiTPAS-verhaal. De afdeling Vrije Tijd organiseert voor hen een infomoment.

Diversiteit in de club
Vrijetijdsbeleving is voor iedereen van grote waarde. Lidgeld van een vereniging, een kamp in de zomer… het is niet voor eenieder betaalbaar. UiTPAS-partners kennen een mooie korting toe aan leden met het kansentarief en vergroten zo de diversiteit in de club. Bovendien kunnen leden punten sparen en omruilen in voordelen.

Alles zelf betalen?
Een lid met kansenpas betaalt slechts 20% van het lidgeld. Komt de resterende 80% van de verenigingen? Neen! We hanteren een eerlijke verdeelsleutel, ook de gemeente legt bij. Samen werken we dus aan een laagdrempelig aanbod voor iedereen.

Extra promotiekansen
Werken met UiTPAS vergroot je zichtbaarheid als organisatie, maakt het mogelijk om een nieuw publiek aan te spreken én geeft je de kans om je trouw publiek te belonen. Een vereniging die instapt toont zijn sociaal engagement en geeft aan dat ze wil werken aan een betere wereld.

Stap voor stap
Toetreden tot de wereld van de UiTPAS roept voor verenigingen heel wat vragen op. De vrijetijdsdiensten nemen hen graag stap voor stap mee in het verhaal. Op zaterdag 25 maart lichten we de werking graag toe in LDC 't Gasthuis.

Reserveer vooraf je tijdslot via dit formulier.

Waar

naam
Lokaal Dienstencentrum 't Gasthuis
adres
Nollenkensstraat 5
2910 Essen

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 0,00 euro)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be

Organisatie

naam
Vrijetijdsbalie Essen
Alle activiteiten