naar inhoud

Integrale Yoga en Begeleide Meditatie

Deze informatie is niet meer actueel!
Yoga is meer dan alleen houdingen en stretches die we kennen van de commerciële weergave in de media. Er zijn honderden benaderingen die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel hebben; meer eenheid scheppen tussen lichaam, geest en ziel om zo meer voluit en bewust in het leven te staan. Er zijn vele 'yoga's' die je in je dagelijks leven kan beoefenen en waarvoor je weinig begeleiding nodig ...

Wanneer

  • 01 februari ’23 (wo)
    van 19.00 u tot 22.00 u

Info

Yoga is meer dan alleen houdingen en stretches die we kennen van de commerciële weergave in de media. Er zijn honderden benaderingen die uiteindelijk allemaal hetzelfde doel hebben; meer eenheid scheppen tussen lichaam, geest en ziel om zo meer voluit en bewust in het leven te staan. Er zijn vele 'yoga's' die je in je dagelijks leven kan beoefenen en waarvoor je weinig begeleiding nodig hebt zoals karma yoga (zelf-loos werken met focus) of jnana yoga (het pad van zelf-ontdekking en zelf-bewustzijn.)
Voor de lessen die worden aangeboden gaat het steeds om 'integrale hatha yoga'. Er worden dus naast de klassieke oefeningen ook bewustzijnstechnieken toegepast en kleine stukjes inzichten en theorie meegegeven om de ervaring te kunnen plaatsen in het bredere kader van het leven, te integreren.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en er wordt therapeutisch gewerkt vanuit de behoefte van de groep. Er wordt wel opgebouwd dus het is ten zeerste aangeraden om meteen voor een reeks in te schrijven door een tienbeurtenkaart aan te schaffen. We oefenen in het midden van de werkweek om wat rust in te bouwen voor je misschien drukke leven... Idealiter zal je op termijn thuis zelf oefenen en dienen de lessen als verdieping en 'refresh' van je eigen practice.
Atmapriya is een yoga therapeut die een diepgaande opleiding in yoga wetenschappen deed in Australië. Hij werkt al 10 jaar met allerhande mensen en groepen om yoga in te zetten als middel voor de verbetering van de levenskwaliteit en het omgaan met stress, verslaving, burn-out en andere hedendaagse uitdagingen.
PRAKTISCH
- Wekelijks op woensdag avond
- 19u yoga 20.30 meditatie 21.30 einde
- Je kan je eigen matje meenemen
- 10-beurtenkaart yoga voor leden: 90e
- 10-beurtenkaart yoga voor niet leden: 135e
- 10-beurtenkaart meditatie voor leden: 45e
- 10-beurtenkaart meditatie voor niet leden: 63e
- enkele les yoga + meditatie leden: 15e
- enkele les meditatie leden: 5e
- enkele les yoga + meditatie niet leden: 20e
- enkele les meditatie niet leden: 7e
- adres: EcoVilla Essen, Wildertse Duintjes 1, 2910 Essen
- Parking: aan de grasstrook einde van de Herdersbaan, indien vol; parking Wildertse Duintjes
Indien mobiliteitsproblemen; informeer ons en we vinden een oplossing.
- boekingen en info: ecovilla.essen@gmail.com

Waar

naam
EcoVilla Essen
adres
Wildertse Duintjes 1
2910 Essen

Prijs

€ 20,00 (Leden - 15,00 euro, Lidkaart voor 1 jaar - 35,00 euro, Enkel meditatie leden - 5,00 euro, Enkel meditatie niet leden - 7,00 euro, 10 Beurten leden - 90,00 euro, 10 Beurten niet leden - 135,00 euro)

Contact

Telefoon
0489651089
e-mail
ecovilla.essen@gmail.com

Organisatie

naam
GEM!vzw
tel.
+32489651089
e-mail
gemvzw@gmail.com
Alle activiteiten