naar inhoud

Blind geheugen

Deze informatie is niet meer actueel!
Essen is al jaren dementievriendelijke gemeente. Vzw Kobie biedt in dat kader een pakkende theatervoorstelling 'Blind geheugen'. Een oudere acteur kan zijn teksten niet meer onthouden en wordt ontslagen. De dokters stellen de ziekte van Alzheimer vast... Hij voelt zich verloren, de aanvaarding is moeilijk, zijn decor én zijn wereld verbrokkelen. Hij begeeft zich nog één keer op het po...

Wanneer

  • 12 maart ’23 (zo)
    van 15.00 u tot 23.59 u

Info

Essen is al jaren dementievriendelijke gemeente. Vzw Kobie biedt in dat kader een pakkende theatervoorstelling 'Blind geheugen'.

Een oudere acteur kan zijn teksten niet meer onthouden en wordt ontslagen. De dokters stellen de ziekte van Alzheimer vast... Hij voelt zich verloren, de aanvaarding is moeilijk, zijn decor én zijn wereld verbrokkelen. Hij begeeft zich nog één keer op het podium met een portie humor, drama, onmacht, anekdotes en herinneringen. Het is de man zijn laatste voorstelling, zijn zwanenzang.

Voor personen die met dementie in aanraking komen brengt deze mooie voorstelling herkenbare situaties naar voren.

Vzw Kobie werkt voor de organisatie samen met de familiegroep Jongdementie Noorderkempen, de familiegroep Dementie Essen en de Alzheimerliga.

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 6,00 (Blind geheugen - balie Kassa - 6,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 1,2 euro)

Organisatie

naam
Vrijetijdsbalie Essen
Alle activiteiten