naar inhoud

Katrien Verfaillie | uitgesteld

Deze informatie is niet meer actueel!
Gebeten door een passie, muziek recht uit het hart. Katrien Verfaillie ontdekte haar talent om pianomuziek te schrijven op de dag dat haar vader stierf, zo'n 14 jaar geleden. Vanuit het niets puzzelt ze haar stukken ineen tot elke noot, elk gevoel juist zit. Wars van regels, onvoorspelbaar en toch harmonieus. Ze speelt als een doorleefde pianiste, nu eens badinerend zacht, dan weer ritmi...

Wanneer

  • 28 januari ’23 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Info

Gebeten door een passie, muziek recht uit het hart. Katrien Verfaillie ontdekte haar talent om pianomuziek te schrijven op de dag dat haar vader stierf, zo'n 14 jaar geleden. Vanuit het niets puzzelt ze haar stukken ineen tot elke noot, elk gevoel juist zit. Wars van regels, onvoorspelbaar en toch harmonieus. Ze speelt als een doorleefde pianiste, nu eens badinerend zacht, dan weer ritmisch strak. Ze zoekt en schaaft tot de toetsen haar verhaal vertellen, tot de melodieën haar ziel tonen. Tijdloze schoonheid, ontroerend in zijn eenvoud.

In 2020 tijdens de eerste golf van corona, bezingt Katrien het gemis van elkaars warme aanwezigheid in ´Kunnik nemi na joen komn’ op de melodie ‘La Montagne’ van Jean Ferrat. Het lied sloeg in als een bom en ging meteen viraal op sociale media. Zingen in ’t West-Vlaams, alweer een nieuwe ontdekking. In maart 2021 kwam Katrien uit met een mooi luisteralbum en brengt daarin op haar manier hulde aan alle zorgwerkers.

Een mooie mix van West-Vlaamse liedjes met haar pianowerk zal zij voor u brengen.

Waar

naam
Muzarto
adres
Kerkstraat 3
2910 Essen

Prijs

€ 10,00 (Katrien Verfaillie Kassa - 10,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen - 2,00 euro)

Organisatie

naam
Vrijetijdsbalie Essen
Alle activiteiten